Av. Harun Karataş (Law Office) yorumlar

Av. Harun Karataş (Law Office) yakın 1995. Sokak, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, Esenyurt, Istanbul, Marmara Region, 34522

  • Adres: Barbaros Hayrettin Pasa Mah. Sehitler Cad. 8 Gumus Residence Kat. 6 129, 34522 Esenyurt/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 41.0172363, 28.6428708

Av. Harun Karataş (Law Office), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Av. Harun Karataş (Law Office) yorumlar
2023-09-24 Ahmet

Harun Karataş ceza avukatı olarak oldukça yetenekli ve başarılı bir avukat. Kendisiyle çalışmak benim için çok memnuniyet vericiydi. İlgili, profesyonel ve dürüst bir şekilde davamla ilgilendi. İşini gerçekten severek yaptığı belli oluyor.

2023-09-24 Ayşe

Av. Harun Karataş'a başvurduğumda, beni son derece rahatlattı. Sorunumu anladı ve doğru çözüm yollarını buldu. Sonuçta, davalarımı başarıyla çözmeme yardımcı oldu. Kendisine minnettarım ve herkese tavsiye ederim.

2023-09-24 Mehmet

Harun Karataş ile çalışmak gerçekten etkileyiciydi. İşine olan bağlılığı ve bilgisi beni çok etkiledi. Sorunumuza hızlı ve etkili çözümler buldu ve sonuçları her zaman beni memnun etti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Fatma

Ceza davam için Harun Karataş ile çalıştım ve sonuçtan çok memnun kaldım. İlgisi, şeffaflığı ve bilgisi beni çok etkiledi. Kendisiyle çalışmak gerçekten zevkliydi ve başarıya ulaşmak için elimden geleni yaptı. Kaliteli bir ceza avukatı.

2023-10-14 Mustafa

Harun Karataş, davamla ilgilenirken son derece profesyonel ve etkiliydi. Hukuki bilgisi ve deneyimi sayesinde sorunlarımı hızla çözebildi. Her aşamada bana rehberlik etti ve başarılı bir sonuç elde ettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Gül

Avukat Harun Karataş, benim için gerçekten büyük bir yardımcı oldu. İşinde uzman, dürüst ve etkili bir avukat. İlgisi ve bilgisi sayesinde sorunumu çözdü. Kesinlikle güvenilir bir ceza avukatı.

2023-10-24 Ali

İlk defa bir ceza avukatı ile çalıştım ve Harun Karataş'tan çok memnun kaldım. İşiyle ilgili, sorunlarımı anlamak için zaman harcadı ve bana en iyi çözümü bulmada yardımcı oldu. Tavsiye ederim!

2023-10-29 Özlem

Harun Karataş ile tanışmadan önce endişeliydim ama şimdi huzurluyum. İşini gerçekten iyi yapan bir avukat. Sorunlarıma etkili çözümler buldu ve işlerimi düzene soktu. Teşekkür ederim!

2023-11-03 Hakan

Av. Harun Karataş, davamla ilgili olarak beni son derece güvende hissettirdi. Davamı çok ciddiye aldı, sorularıma açık ve net cevaplar verdi ve her aşamada bana yardımcı oldu. Çok başarılı bir ceza avukatı.

2023-11-08 Selin

Harun Karataş, davamı çözmek için elinden gelenin en iyisini yaptı. İşine olan bağlılığı ve bilgisi sayesinde sorunlarımı hızlıca çözebildi. Kendisiyle çalışmaktan memnun kaldım ve onu herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Turgay

Harun Karataş, davadaki hukuki tüm süreci yönetmek konusunda son derece başarılı bir avukat. İşiyle ilgili, bilgili ve dikkatli bir şekilde ilerledi. Kendisine minnettarım ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-18 Nilay

Ceza davamda bana yardımcı olan Harun Karataş'a minnettarım. Sorunumu hızla anladı ve en iyi çözümü bulma konusunda bana yardımcı oldu. Kendisine güveniyorum ve hukuki ihtiyaçları olan herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Av. Harun Karataş (Law Office)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?