AutoWash Tuzla yorumlar

AutoWash Tuzla yakın Akyol Sk., Aydıntepe Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34947

  • Adres: Aydıntepe, Akyol Sk. No:2/A, 34947 Tuzla/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 530 667 68 74
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 40.8541119, 29.3000867

AutoWash Tuzla, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AutoWash Tuzla yorumlar

Autowash Tuzla’yı internette buldum ve yorumlara da güvenerek bugün aracımı detaylı temizlik için ilk kez Serkan bey ve ekibine emanet ettim. Gün sonunda aracımı Melih beyin titiz işçiliği ile “pırıl pırıl” teslim aldım:) Daha önceki oto … Daha fazla

Tuzla’da oturduğum dönemde aracımı Serkan Bey’e getiriyordum. Kadıköy’den mesafe nedeniyle artık getiremiyorum. 4 yıldır denemediğim oto yıkama kalmadı ancak buradaki gibi bir kaliteyi bulamadım. İşlerini gerçekten saygılı ve özenli bir … Daha fazla

Aracımı detaylı iç temizlik için götürdüm. Google yorumlarını okuyup burayı tercih etmiştim. Serkan Bey son derece kibar, müşteri memnuniyeti odaklı ve güvenilir bir insan. Aynı şekilde çalışanlar da çok iyi çocuklar. İkramları için … Daha fazla

2023-09-20 Ahmet

Autowash Tuzla'yı internette buldum ve yorumlara da güvenerek bugün aracımı detaylı temizlik için ilk kez Serkan bey ve ekibine emanet ettim. Gün sonunda aracımı Melih beyin titiz işçiliği ile “pırıl pırıl” teslim aldım:)

2023-09-20 Ayşe

Tuzla’da oturduğum dönemde aracımı Serkan Bey’e getiriyordum. Kadıköy’den mesafe nedeniyle artık getiremiyorum. 4 yıldır denemediğim oto yıkama kalmadı ancak buradaki gibi bir kaliteyi bulamadım. İşlerini gerçekten saygılı ve özenli bir şekilde yapıyorlar.

2023-09-20 Mustafa

Aracımı detaylı iç temizlik için götürdüm. Google yorumlarını okuyup burayı tercih etmiştim. Serkan Bey son derece kibar, müşteri memnuniyeti odaklı ve güvenilir bir insan. Aynı şekilde çalışanlar da çok iyi çocuklar. İkramları için teşekkür ederim.

2023-10-10 Mehmet

Autowash Tuzla, temizlik konusunda gerçekten deneyimli bir ekip. Araçlarımda oldukça zorlu lekeler vardı ve hepsini tertemiz hale getirdiler. Ayrıca, personel son derece nazik ve müşteri odaklı!

2023-10-15 Gül

Detaylı araç temizliği için tercih ettiğim en iyi yerlerden biri. Araçlarım her zaman pırıl pırıl ve tertemiz bir şekilde teslim ediliyor. Personel çok profesyonel ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar.

2023-10-25 Zeynep

Autowash Tuzla'ya hızlı bir yıkama için gittim ve orada çok güzel şaşırdım. Personel cana yakın ve yardımseverdi. Araç temizliği hızlı ve etkiliydi. Fiyat da oldukça makul. Kesinlikle tekrar gideceğim!

2023-10-30 Bülent

Autowash Tuzla, araçlarını temizlik ve bakım konusunda en iyi sonuçları elde etmek isteyenler için mükemmel bir seçim. Çalışanlar işlerinde çok profesyoneller ve sonuç her zaman harika oluyor.

2023-11-04 Derya

Serkan Bey'e aracım için detaylı temizlik yaptırdım ve sonuç mükemmeldi. Aracım tertemiz ve pırıl pırıl oldu. Serkan Bey ve ekibi son derece profesyonel ve özenli bir şekilde çalışıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-09 Erkan

Autowash Tuzla'da birkaç kez aracımı temizlettirdim ve her seferinde son derece memnun kaldım. Çalışanlar her zaman nazik ve profesyonel. Araçlarım her zaman mükemmel bir şekilde temizleniyor ve detaylandırılıyor. Harika bir hizmet!

2023-11-14 Cemile

Autowash Tuzla'dan son derece memnun kaldım. Araçlarım her zaman temiz ve pırıl pırıl bir şekilde teslim alıyorum. Personel son derece özenli ve müşteri odaklı çalışıyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AutoWash Tuzla?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?