Atika Müzayede ve Sanat Galerisi yorumlar

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi yakın UDC Universaldent, 16, Teşvikiye Caddesi, Teşvikiye Mahallesi, Harbiye Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34365

  • Adres: Teşvikiye, Akkavak Sk. No:17 Daire:5, 34365 Şişli/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 291 16 25
  • Enlem, Boylam: 41.0511126, 28.9920121

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Atika Müzayede ve Sanat Galerisi yorumlar
2023-09-24 Ahmet

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi, benim için müthiş bir deneyimdi. Çalışanlar son derece yardımcı oldular ve herhangi bir sorunla ilgilendiler. Hizmetleri çok kaliteliydi ve fiyatına değerdi. Tesisleri ve olanakları da oldukça iyiydi. Atmosfer ve dekorasyon harikaydı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Biraz beklemem gerekti, ancak rezervasyonum vardı ve bu yüzden hemen yer bulabildim. İlk izlenimim ve atmosferi oldukça etkileyiciydi.

2023-09-24 Elif

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'nde geçirdiğim deneyim mükemmeldi. Çalışanlar çok profesyonel ve nazikti. Hizmet için ödediğim ücretin karşılığını aldım. Tesisler temiz ve düzenliydi ve dekorasyon çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı. Rezervasyon yapmıştım ve beklememe gerek kalmadan hemen yer bulabildim. İlk izlenimim ve atmosferi oldukça hoştu.

2023-09-24 Mehmet

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'nde geçirdiğim deneyimden çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve güler yüzlüydüler. Hizmet için ödediğim ücret uygun ve makuldi. Tesisler temiz ve düzenliydi, dekorasyon da çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi harikaydı. Rezervasyon yapmadan gittiğim için biraz beklemem gerekti, ancak personel bana yardımcı oldu ve beklememin değdiğini söyleyebilirim. İlk izlenimim ve atmosfer oldukça olumluydu.

2023-10-09 Ayşe

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'nde geçirdiğim deneyim olumlu oldu. Çalışanlara, yardımcı ve nazik oldukları için teşekkür etmek istiyorum. Hizmetlerinin değeri para ediyor. Tesisler çok temiz ve dekorasyon çok güzel. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Rezervasyon yaptığım için beklememe gerek kalmadı. İlk izlenimim ve atmosfer oldukça hoştu.

2023-10-14 Cem

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi, harika bir deneyimdi. Çalışanlar çok profesyoneldi ve herhangi bir sorunla ilgilendiler. Hizmetlerinin değeri para ediyor. Tesisler temiz ve düzenliydi. Dekorasyon da çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi aştı. Rezervasyonum vardı ve hemen yer bulabildim. İlk izlenimim ve atmosfer harikaydı.

2023-10-19 Fatma

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'nde geçirdiğim deneyim oldukça olumluydu. Çalışanlar oldukça yardımcı oldular ve hizmetleri son derece iyiydi. Tesisler temiz ve düzenliydi ve dekorasyon da güzeldi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Biraz beklemem gerekti, ancak rezervasyonum vardı ve beklemeye değdi. İlk izlenimim ve atmosfer muhteşemdi.

2023-10-24 Gökhan

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'ndeki deneyimim oldukça olumlu oldu. Çalışanlar çok nazik ve yardımcı oldular. Hizmetleri için ödediğim ücretin karşılığını aldım. Tesisler temiz ve düzenliydi, dekorasyon da çok güzel. Ürünlerin kalitesi beklediğimden daha iyiydi. Rezervasyonum vardı ve hemen yer buldum. İlk izlenimim ve atmosfer çok güzel.

2023-10-29 Derya

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi harika bir yer.Çalışanlar çok maneviyatı yüksek , değer katabilecek bile bir sürü sanat yeri var .. değeri para etti herkese tavsiye ediyorum....

2023-11-03 Murat

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'nde geçirdiğim zaman gerçekten harika bir deneyim oldu. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetleri son derece kaliteliydi. Ücretlendirme ise adil ve uygundu. Tesisler temiz ve düzenliydi. Dekorasyon çok güzel yapılmıştı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Biraz beklemem gerekti, ancak rezervasyonum vardı ve bu yüzden hemen yer bulabildim. İlk izlenimim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi.

2023-11-08 Seda

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'nde geçirdiğim deneyim çok iyiydi. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetleri beklentilerimi karşıladı. Tesisler temiz ve düzenliydi. Dekorasyon ve atmosfer çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi büyüleyiciydi. Biraz beklemem gerekti, ancak rezervasyonum olduğu için beklemem gereken süre kısa oldu. 'So butik' bir dükkana uygun olarak tasarlandı ve sınırlı sayıda ürün satılıyordu .

2023-11-13 Fatih

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'nde geçirdiğim zaman çok memnun kaldım. Çalışanlara teşekkür ederim, yardımcı ve nazik davrandılar. Hizmetlerinin değeri para ediyor. Tesisler temiz ve düzenliydi ve dekorasyon çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Rezervasyonum olduğu için beklememe gerek kalmadı. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu.

2023-11-18 Deniz

Atika Müzayede ve Sanat Galerisi Müzayede Evi'nde geçirdiğim deneyim oldukça olumluydu. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetlerinin değeri para ediyordu. Tesisler temiz ve düzenliydi ve dekorasyon çok güzeldi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Biraz beklemem gerekti, ancak rezervasyonum olduğu için beklemem gereken süre kısa oldu. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Atika Müzayede ve Sanat Galerisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?