Atco Otomatik Şanzıman Ankara yorumlar

Atco Otomatik Şanzıman Ankara yakın Şaşmaz, Bahçekapı Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06797

  • Adres: Bahçekapı, Bahçekapı mahallesi şaşmaz bulvarı, 2480. Sk. No:06/05, 06105 Etimesgut/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 552 286 15 98
  • Web sitesi: atco.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9322646, 32.7113806

Atco Otomatik Şanzıman Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Atco Otomatik Şanzıman Ankara yorumlar

Aracım 2016 Insignia dizel otomatik. Bazı hızlarda titreme yaşıyordum. Bu durum rahatsız etmeye başlamıştı artık. Mersin ve Kayseri'de birçok otomatik şanzımancı gezdim ve inanın Atco gibi net bir arıza tespiti söyleyemediler. İyi ki … Daha fazla

Öncelikle serkan beye anlayışı ve dürüstlüğü icin cok tsk ederim arabayı ilk aldığım zamandaki gibi yine beni iyi karşıladılar sorunu her zamanki gibi hızlı bir şekilde cozumlediler işleri güçleri rast gitsin

"İnsana rast gelesin" demiş Şeyh Edebali.. işte tamda öyle birisi Serkan Bey.. işinin ehli tam profesyonel.. belki başkalarının binlerce lira alacağı iş için, siftah at yeter diyecek kadar da tok gözlü... otomatik şanzıman arızası için … Daha fazla

2023-09-26 Mustafa

Aracım 2016 Insignia dizel otomatik. Bazı hızlarda titreme yaşıyordum. Bu durum rahatsız etmeye başlamıştı artık. Mersin ve Kayseri'de birçok otomatik şanzımancı gezdim ve inanın Atco gibi net bir arıza tespiti söyleyemediler. İyi ki Atco'yu buldum. Serkan bey hem hızlı bir şekilde arızayı tespit etti hem de çözümü için en uygun fiyatı verdi. İşini gerçekten iyi yapan biri. Kendisine teşekkür ederim.

2023-09-26 Yasin

Öncelikle serkan beye anlayışı ve dürüstlüğü için çok teşekkür ederim arabayı ilk aldığımdaki gibi yine beni iyi karşıladılar. Sorunu her zaman olduğu gibi hızlı bir şekilde çözümlendirdiler. İşleri güçleri rast gitsin.

2023-09-26 Ayşe

"İnsana rast gelesin" demiş Şeyh Edebali.. işte tam da öyle birisi Serkan Bey.. işinin ehli tam bir profesyonel.. belki başkalarının binlerce lira alacağı iş için, siftah at yeter diyecek kadar da tok gözlü... otomatik şanzıman arızası için hiç düşünmeden gidebileceğiniz bir yer.

2023-10-11 Murat

Uzun zamandır otomatik şanzımanım üzerinde sorun yaşıyordum. Birçok yerde kontrol ettirdim ancak çözüm üretilmeyince buraya gelmeye karar verdim. Serkan bey sorunu hızlı bir şekilde tespit etti ve uygun bir fiyatla çözüm buldu. Çok memnun kaldım, teşekkür ederim.

2023-10-16 Emine

Atco Otomatik Şanzıman harika bir hizmet veriyor. İlk gittiğimde bile karşılanmaktan ve ilgi görmekten çok memnun kaldım. Şanzıman sorunumu hemen tespit ettiler ve çözümü için en uygun yolu gösterdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Ahmet

Atco Otomatik Şanzıman Ankara Şanzıman Atölyesi'ne otomatik şanzımanımın onarımı için götürdüm. İlgili ve bilgili bir ekip tarafından karşılandım. Gerçekten işlerinde uzman olduklarını hissettiriyorlar. Sonuçtan çok memnun kaldım.

2023-10-26 Esra

Yıllardır otomatik şanzıman sorunu yaşıyordum ve birçok yere gittim ancak sonuç alamadım. Atco Otomatik Şanzıman'a gitme kararı aldım ve iyi ki gitmişim. Serkan bey sorunumu hemen tespit etti ve çözüme kavuşturdu. Çok memnun kaldım.

2023-10-31 Murat

Birkaç hafta önce otomatik şanzımanım arızalanmıştı ve Atco Otomatik Şanzıman'a götürdüm. İyi ki gitmişim, Serkan bey sorunu hızlı bir şekilde tespit etti ve tamir edildi. Hizmetten çok memnun kaldım.

2023-11-05 Tuğçe

Atco Otomatik Şanzıman'da aracımın şanzımanının bakımını yaptırdım. Sonuçtan çok memnun kaldım. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar ve fiyatları da oldukça uygun. Teşekkürler.

2023-11-10 Ayhan

Atco Otomatik Şanzıman'ın hizmetinden çok memnunum. Serkan bey sorunumu hemen tespit etti ve çözümü için en iyi yolu gösterdi. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar, tavsiye ederim.

2023-11-15 Hakan

Uzun bir süredir otomatik şanzıman sorunu yaşıyordum ve birçok yere götürdüm ancak çözüm bulamadım. Atco Otomatik Şanzıman'a gelirken son umudumdu ve iyi ki gelmişim. Sorunumu hemen tespit ettiler ve çözümü için en uygun fiyatı vererek tamir ettiler. Çok memnun kaldım.

2023-11-20 Selin

Atco Otomatik Şanzıman'da aracımın şanzıman sorununu çözdürdüm. Gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Hızlı, güvenilir ve profesyonel bir hizmet alıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Atco Otomatik Şanzıman Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?