Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. yorumlar

Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. yakın 8. Sokak, Konya OSB, Büyükkayacık Mahallesi, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42160

  • Adres: Büyükkayacık Mah. 3. Organize Sanayi Bölgesi, 15. Sokak, No:13, 42280 Selçuklu/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 332 345 02 06
  • Web sitesi: atara.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.989242, 32.617538

Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. yorumlar
2023-09-25 Ahmet

Genel deneyimim oldukça iyi oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve personel de yardımcı ve profesyoneldi. Tek dezavantaj, biraz beklemem gerektiği zaman oldu.

2023-09-25 Ayşe

Üreticiye ilk gittiğimde etkilendim. Atmosfer gerçekten hoştu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Ancak, bir rezervasyon yapmadığım için bir süre bekledim. Personel, kaliteli ürünleri sunma konusunda son derece yardımcı oldu.

2023-09-25 Mehmet

Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. Üretici, kişisel deneyimim sırasında beklentilerimi karşıladı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve atmosfer oldukça rahattı. Personel her zaman yardımcı oldu ve hizmetleri için adil bir fiyatlandırma sunuyorlar.

2023-10-10 Fatma

Üreticiye gitmeden önce rezervasyon yaptım ve hemen içeri girebildim. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve atmosfer rahatlatıcıydı. Tek şikayetim, beklemem gereken birkaç kez oldu.

2023-10-15 Ali

Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. Üretici, genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel etkileyici bir hizmet sundu. Atmosfer hoştu ve tesisler iyi bakılıyordu. Fiyat konusunda da adil olduklarını düşünüyorum.

2023-10-20 Ayhan

Üreticiye ilk defa gittim ve etkilendim. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve personel de son derece yardımcı oldu. Tek sorun, bir rezervasyon yapmadığım için biraz beklemem gerekti. Bunun dışında, deneyimim oldukça memnun ediciydi.

2023-10-25 Hülya

Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. Üreticiye gitmekten son derece memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve personel son derece yardımcı oldu. Atmosfer rahattı ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-10-30 Erdem

Üretici deneyimim oldukça olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel her zaman yardımcı oldu. Atmosfer hoştu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça makuldü.

2023-11-04 Gamze

Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. Üreticiye gittim ve harika bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel çok yardımcı oldu. Atmosfer hoştu ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun.

2023-11-09 Deniz

Üreticiye gitmeden önce rezervasyon yaptım ve hızlı bir şekilde içeri girebildim. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer rahat ve tesisler temizdi.

2023-11-14 Güven

Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. Üretici, beklentilerimi karşıladı. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve personel son derece yardımcı oldu. Fiyatlar da oldukça adil.

2023-11-19 Sevgi

Üretici deneyimimden oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel oldukça yardımcı oldu. Atmosfer rahatlatıcıydı ve tesisler temiz ve düzenliydi. Fiyatlar da oldukça uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Atara Makine Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?