Atalık Makina yorumlar

Atalık Makina yakın Okmeydani Caddesi, Keçeci Piri, Keçeci Piri Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34445

  • Adres: Keçeci Piri, Okmeydanı Cd. No:5 No: 157, 34445 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 273 98 27
  • Enlem, Boylam: 41.038279, 28.951614

Atalık Makina, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Atalık Makina yorumlar
2023-09-22 Ahmet

İşletme hakkında ilk izlenimim oldukça olumluydu. İçeri girdiğimde temiz ve düzenli bir ortamla karşılaştım. Çalışanlar cana yakın ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-22 Ayşe

Randevu almadan önce biraz beklemek zorunda kaldım. Bu biraz can sıkıcıydı ancak personel çok nazikti ve bana hizmetlerini sunmak için ellerinden geleni yaptı. İşletmenin atmosferi ve dekorasyonu oldukça hoştu ve ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar biraz pahalı olsa da genel olarak memnun kaldım.

2023-09-22 Mehmet

İşletmenin bulunduğu mekanda park yeri bulmak biraz zordu. İçeri girdiğimde ortam oldukça sıcak ve samimiydi. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve beni memnun etti. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımseverdi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-07 Fatma

İşletme oldukça kalabalıktı ve rezervasyonsuz geldiğim için biraz beklemek zorunda kaldım. Ancak atmosfer ve dekorasyon oldukça hoştu. Hizmet kalitesi ise beklentilerimin üzerindeydi. Personel de son derece yardımsever ve kibardı. Fiyatlar biraz pahalı olsa da genel olarak memnun kaldım.

2023-10-12 Ali

İşletmenin girişinde biraz beklesek de personel oldukça ilgiliydi ve bize hizmet vermek için gayret gösterdi. Ortam oldukça şık ve hoş bir şekilde dekore edilmişti. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar ise oldukça makuldu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-17 Zeynep

İşletmenin atmosferi oldukça sıcak ve samimiydi. Personel de son derece yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve beni memnun etti. Fiyatlar biraz yüksek olsa da genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Atalık Makina?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?