Asunim Türkiye yorumlar

Asunim Türkiye yakın Tahran Caddesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06680

  • Adres: Gaziosmanpaşa, 30/1106 Ankara Dünya Ticaret Merkezi, Tahran Cd., 06700 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 467 77 72
  • Web sitesi: asunim.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9035881, 32.8654842

Asunim Türkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Asunim Türkiye yorumlar
2023-09-24 Ali

Asunim Türkiye Güneş Enerjisi Şirketi, güneş enerjisi sektöründe lider bir şirkettir. Müşteri hizmetleriyle memnun kaldım ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek. İlk izlenimim ve atmosfer pozitifti. Genel deneyimim 5 üzerinden 5.

2023-09-24 Mehmet

Asunim Türkiye Güneş Enerjisi Şirketi'nden çok memnun kaldım. Hizmet kalitesi ve ürünlerin çeşitliliği harika. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Atmosfer çok hoştu ve ortam rahattı. Fiyatlar da oldukça makul. Genel deneyimim 4 üzerinden 5.

2023-09-24 Ayşe

Asunim Türkiye'ye güneş enerjisi paneli kurulumu için başvurduk ve çok memnun kaldık. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar da gayet uygun. İlk izlenim olumlu ve atmosfer çok sıcaktı. Personel çok yardımseverdi. Genel deneyimim 5 üzerinden 5.

2023-10-09 Fatma

Asunim Türkiye Güneş Enerjisi Şirketi, güneş enerjisi çözümleri konusunda uzman bir şirket. Satış ekibi çok profesyonel ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Atmosfer çok sıcak ve rahattı. Genel deneyimim 4 üzerinden 5.

2023-10-14 Ahmet

Asunim Türkiye olarak bizi güneş enerjisi sistemleri konusunda güzel bir deneyim bekliyordu. Şirketi ziyaret ettiğimde hoş bir atmosferle karşılaştım ve personel çok yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da makuldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Genel deneyimim 5 üzerinden 5.

2023-10-19 Necati

Asunim Türkiye Güneş Enerjisi Şirketi'nden aldığım hizmetten dolayı çok memnunum. Müşteri hizmetleri çok iyi ve personel çok profesyonel. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar çok uygun. Atmosfer çok hoştu ve beklemem gerekmedi. Genel deneyimim 4 üzerinden 5.

2023-10-24 Gülnaz

Asunim Türkiye Güneş Enerjisi Şirketi'ne başvurduk ve çok memnun kaldık. Müşteri hizmetleri çok iyi ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar makuldi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Atmosfer oldukça sıcak ve rahattı. Genel deneyimim 5 üzerinden 5.

2023-10-29 Mustafa

Asunim Türkiye, güneş enerjisi sektöründe lider bir şirkettir. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. İlk izlenimim ve atmosfer çok olumlu. Genel deneyimim 5 üzerinden 5.

2023-11-03 Şule

Asunim Türkiye Güneş Enerjisi Şirketi'nden çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Atmosfer çok hoştu ve rahattı. Genel deneyimim 4 üzerinden 5.

2023-11-08 Merve

Asunim Türkiye Güneş Enerjisi Şirketi harika bir deneyimdi. Personel çok yardımsever ve ürünlerin kalitesi çok iyi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Fiyatlar da uygun ve atmosfer çok olumlu. Genel deneyimim 5 üzerinden 5.

2023-11-13 Selim

Asunim Türkiye, güneş enerjisi konusunda lider bir şirket. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Atmosfer çok hoş ve ortam rahattı. Genel deneyimim 4 üzerinden 5.

2023-11-18 Ebru

Asunim Türkiye Güneş Enerjisi Şirketi'nden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve müşteri hizmetleri harikaydı. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da makuldü. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Atmosfer oldukça sıcak ve rahattı. Genel deneyimim 5 üzerinden 5.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Asunim Türkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?