Astra Polymers Free Zone A.Ş yorumlar

Astra Polymers Free Zone A.Ş yakın European Free Zone, Karamehmet Mahallesi, Ergene, Tekirdağ, Marmara Region, 59930

  • Adres: Karamehmet, Avrupa Serbest Bölgesi, 59930 Çorlu/Ergene/Tekirdağ, Türkiye
  • Telefon: +90 282 691 12 21
  • Enlem, Boylam: 41.2759151, 27.8061893

Astra Polymers Free Zone A.Ş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Astra Polymers Free Zone A.Ş yorumlar
2023-10-02 Fatma

İlk izlenim güzeldi, ofis temiz ve düzenliydi. Çalışanlar güleryüzlü ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da makuldü. Tek sorun rezervasyon yapmak için beklememiz gerektiği oldu.

2023-10-02 Ahmet

Kurumsal Ofis deneyimim harika oldu. Ofis çok şık ve modern döşenmişti. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da uygun. Çok memnun kaldım.

2023-10-02 Ayşe

İlk kez buraya geldim ve çok etkilendim. Ofis gerçekten güzel bir atmosfere sahipti ve dekorasyon göze hoş geliyordu. Hizmet hızı iyi ve personel çok saygılı ve yardımsever. Fiyatlar da uygun ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-17 Mehmet

Ofisin atmosferine bayıldım. Çok huzurlu ve profesyonel bir ortam vardı. Çalışanlar çok cana yakın ve hizmetleri kaliteliydi. Bekleme süremiz çok kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum!

2023-10-27 Hasan

Kurumsal Ofise gittim ve genel olarak memnun kaldım. Ofis temiz ve düzenliydi ve çalışanlar da çok yardımseverdi. Hizmet kalitesi iyiydi ve hızlıca rezervasyon yapabildik. Fiyatlar da mantıklıydı. Tekrar gitmeyi düşünebilirim.

2023-11-01 Gül

Kurumsal Ofis ziyaretimde memnun kaldım. Ofis güzel dekore edilmiş ve rahat bir atmosfere sahipti. Personel samimi ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi iyiydi ve beklemek zorunda kalmadık. Fiyatlar da makul seviyedeydi.

2023-11-06 Hakan

İlk izlenim olarak Kurumsal Ofis oldukça profesyonel görünüyordu. Ofis temiz ve düzenliydi ve personel de nazik ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Fiyatlar da uygun.

2023-11-16 Yılmaz

Ofis oldukça küçük ve basit bir dekorasyona sahipti. Fakat personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi iyiydi ve bekletilmedik. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-21 Sevgi

Kurumsal Ofise gittim ve beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Ofis temiz ve düzenliydi ve personel de çok profesyonel. Hizmet kalitesi yüksekti ve bekletilmedik. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Harika bir ziyaret oldu!

2023-11-26 Emre

Kurumsal Ofiste beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Ofis şık ve moderndi ve personel de çok yardımseverdi. Hizmet kalitesi iyiydi ve beklemek zorunda kalmadık. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Tekrar gitmeyi düşünebilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Astra Polymers Free Zone A.Ş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?