As Teras Mantı Evi yorumlar

As Teras Mantı Evi yakın Ak Sokak, Pamukkale, Pamukkale, Denizli, Aegean Region, 20280

  • Adres: Traverter Sk. No:1/B, 20190 Pamukkale/Denizli, Türkiye
  • Telefon: +90 539 377 24 73
  • Enlem, Boylam: 37.9183839, 29.1199886

As Teras Mantı Evi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
As Teras Mantı Evi yorumlar

We were lucky enough to find this little restaurant that was not busy. The owner and chef is incredibly kind and a wonderful host. We were able to try food that are hard to find elsewhere. Everything was freshly made in front of us. The … Daha fazla

This is the best place to eat in Pamukkale! We arrived pretty late and wanted to avoid turistic places and we stumbled upon this hidden gem. This is a true family-run restaurant that serves fresh, homemade food. We ordered lentil soup which … Daha fazla

We had a light dinner here, meatball kebabs and Kunafe . The lady who runs the place is very caring and helpful . Food was freshly made , very tasty. … Daha fazla

2023-09-20 Furkan

Bu küçük restoranı şans eseri bulduk ve çok şanslıydık. Sahibi ve şefi inanılmaz nazik ve harika bir ev sahibi. Başka yerlerde bulunması zor olan yiyecekleri deneme fırsatı bulduk. Her şey önümüzde tazecik yapıldı.

2023-09-20 Ayşe

Pamukkale'de yemek yemek için en iyi yer burası! Oldukça geç bir saatte geldik ve turistik yerlerden kaçınmak istedik ve bu saklı cevherle karşılaştık. Bu gerçek aile işletmesi, taze, ev yapımı yemekler sunan bir restoran. Mercimek çorbası sipariş ettik,

2023-09-20 Ahmet

Burada hafif bir akşam yemeği yedik, köfte kebapları ve Kunefe sipariş ettik. Yeri işleten bayan çok ilgili ve yardımcı. Yemekler taze yapıldı, çok lezzetliydi.

2023-10-05 Gamze

Mekanın fiyat kalite performansı çok iyi. Ortam kendine has. Çalışanları güler yüzlü ve ilgili. Yiyecekler taze ve lezzetli. İkramlar çok güzel. Yemekler kaliteli ve çok lezzetli. İlgisinden dolayı İsmail beye ayrıca teşekkür ederim. Hizmet kalitesiden dolayı kediyi alıp getirmişler.

2023-10-10 Zeynep

Hem Mekan tasarımıyla hem yiyeceklerin kalitesi ve lezzetiyle hemde biramizla beraber uğraşan işletme sahibi buraya gidip güzel bir yemek yeme şansınız olsun derim.her şey mükemmeldi.

2023-10-15 Yılmaz

Ufak bir akşam yemeğideki yerimizin hemen yanındaymış.Asla benzemiyor.Portionları büyük,dekavan sorunu asla yok.Tadı harika.Azda bekledik gelmesi için.Netten çözüm aradığımız fakat mekanın bisikletçi sayfiye merkezi olduğu anlaşılınca, orada bira içtikten sonra keşfettik.

2023-10-20 Ayşegül

Pamukkale'ye geldiğimizde otelinin oraya oturup hemen hemen bir çok yerde yemek yemiş kalmış insanların yorumlarını inceledikden sonra burada yer bulduk.Resmen harika bir lezzet.Bramda güzel. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Fatih

Çok lezzetli şeyler vardı, burası keşke yakın olsaydı, ancak beş turist memnuniyetle çıktı.

2023-10-30 Ali Kemal

Burası kesinlikle birinci sınıf bir restorandır... Personel temiz ve güleryüzdü.. Yemekleri doyurucu ve lezzetliydi... Her şey mükemmeldi...Otelimizin yakınlarındadır... İncelemek ve görmek için insanların gelmesi gereken.. Yaşadığınız her şeye değecektir..

2023-11-09 Beyza

Yemek fiyat kalite gore daha farklı olmalıydı bu kadar pahalı olmamalıydı. Ama yemekler çok lezzetliydi

2023-11-14 Murat

Yemekler lezzetli personel ilgili ve kahvaltı süper teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? As Teras Mantı Evi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?