Artuklu Yemen kuru kahve kuru yemiş yorumlar

Artuklu Yemen kuru kahve kuru yemiş yakın Kayapınar Caddesi, Mezopotamya Mahallesi, Kayapınar, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21070

  • Adres: Mezopotamya, 21070 Kayapınar/Diyarbakır, Türkiye
  • Telefon: +90 505 988 96 82
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 37.9406161, 40.1717128

Artuklu Yemen kuru kahve kuru yemiş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Artuklu Yemen kuru kahve kuru yemiş yorumlar

Diyarbakır'ımızın en nezih mekanlarından biri olan Artuklu Yemen harikalar ötesinde bir ticaret merkezi . Aklınıza gelebilecek herşey Artuklu Yemen'de bulunmaktadır . Diyarbakır halkına soluk veren , tüm ihtiyaçları karşılıyabilen çalışma … Daha fazla

Diyarbakır'da böyle bir mekan bulunmamaktadır . Tüm ev ihtiyaçlarını , düğün, kına, nişan, sünnet ve doğum günü gibi nice daha çok herşeye hitap eden bu mağaza öncelikle memnuniyet bakımından herşeyin kusursuz olduğu bir alışveriş yeri olan … Daha fazla

Mekanın işletmecisi hanımefendi çok kibar ve güleryüzlü , ürünler çok taze gerçekten çok memnunuz, hanımefendinin çabasını ayrıca takdir ediyorum ???????? …

2023-10-18 Ayşe

Diyarbakır'ımızın en nezih mekanlarından biri olan Artuklu Yemen harikalar ötesinde bir ticaret merkezi . Aklınıza gelebilecek herşey Artuklu Yemen'de bulunmaktadır . Diyarbakır halkına soluk veren , tüm ihtiyaçları karşılıyabilen çalışma.

2023-10-18 Mehmet

Diyarbakır'da böyle bir mekan bulunmamaktadır . Tüm ev ihtiyaçlarını , düğün, kına, nişan, sünnet ve doğum günü gibi nice daha çok herşeye hitap eden bu mağaza öncelikle memnuniyet bakımından herşeyin kusursuz olduğu bir alışveriş yeri.

2023-10-18 Fatma

Mekanın işletmecisi hanımefendi çok kibar ve güleryüzlü , ürünler çok taze gerçekten çok memnunuz, hanımefendinin çabasını ayrıca takdir ediyorum ????????

2023-11-02 Mustafa

Mekan oldukça temiz ve güzel dekore edilmiş. Atmosfer çok güzel ve rahatlatıcı. Personel çok dostça ve yardımcı. Kahveler harika ve lezzetli. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-07 Zeynep

Kahve dükkanının ortamı çok sıcak ve samimi. İçerdeki süslemeler çok hoş. Personel çok cana yakın ve hızlı hizmet veriyorlar. Kahveler mükemmel tadıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Emine

Kahve dükkanı güzel bir konumda ve kolay ulaşılabilir. Personel çok nazik ve yardımcı. Kahveler gerçekten lezzetli ve fiyatları makul. Ortam rahat ve huzurlu. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-27 Hülya

Kahve dükkanı oldukça büyük ve ferah. Personel güleryüzlü ve hızlı hizmet veriyor. Kahveler lezzetli ve çeşitli. Ortam çok rahatlatıcı ve güzel dekore edilmiş.

2023-12-02 Murat

Dükkan oldukça modern ve şık bir tasarıma sahip. Personel çok profesyonel ve yardımcı. Kahve çeşitleri çok geniş ve lezzetli. Fiyatlar biraz pahalı ama kaliteye değer.

2023-12-07 Aysel

Kahve dükkanının atmosferi çok sakin ve huzurlu. Personel çok samimi ve ilgili. Kahveler çok lezzetli ve özenle hazırlanmış. Fiyatlar makul ve uygun. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-12-12 Ömer

Dükkanın dekorasyonu çok hoş. Personel çok yardımcı ve cana yakın. Kahve lezzetli ve fiyatı makul. Ancak beklemek zorunda kaldım çünkü dükkan oldukça kalabalıktı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Artuklu Yemen kuru kahve kuru yemiş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?