Arka Pizza Bodrum Merkez yorumlar

Arka Pizza Bodrum Merkez yakın Kule Bar, 55, Dar Sokak, Çarşı, Çarşı Mahallesi, Bodrum, Muğla, Aegean Region, 48400

  • Adres: Çarşı, Kule Bar Arkası, Dr. Ekrem Uslu Çk. No:11, 48400 Bodrum/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 316 28 57
  • Web sitesi: arkapizzeria.com
  • Enlem, Boylam: 37.0336161, 27.4332423

Arka Pizza Bodrum Merkez, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Arka Pizza Bodrum Merkez yorumlar

Tavsiye üzerine gittigimiz bir mekan. Yıllarca bir git ye begenmezsen nereye dersen onu yapacaz seklinde gecen arkadas baskilari sonunda eşimle beraber bugece gittik. Bahsedilen yaninda az kalirmis inanilmaz kezzetli pizza ve makarnalari … Daha fazla

Diavola, funghi ve quatro formaggi pizzaları denedik. Özellikle diavola adlı pizza muhteşem idi. Hepimiz tüm pizzalara bayıldık. Fiyatlar bırakın Bodrum'u Türkiye'deki büyükşehirlerin bir çoğu için bile ucuz sayılır. Eminim diğer pizzaları … Daha fazla

2023-09-23 Ayşe

Tavsiye üzerine gittigimiz bir mekan. Yıllarca bir git ye begenmezsen nereye dersen onu yapacaz seklinde gecen arkadas baskilari sonunda eşimle beraber bugece gittik. Bahsedilen yaninda az kalirmis inanilmaz kezzetli pizza ve makarnalari denedik.

2023-09-23 Eren

Diavola, funghi ve quatro formaggi pizzaları denedik. Özellikle diavola adlı pizza muhteşem idi. Hepimiz tüm pizzalara bayıldık. Fiyatlar bırakın Bodrum'u Türkiye'deki büyükşehirlerin bir çoğu için bile ucuz sayılır. Eminim diğer pizzaları da deneyince aynı şekilde memnun kalacağız.

2023-09-23 Mehmet

Daha önce 2 sene Bodrum'da yaşamış biriyim, çok severim burayı o yüzden. Turist olarak bu defa Bodrum'a geldim, burası baya popüler olmuş Yalıkavak'ta şube açmışlar, rezervasyonsuz gidemiyorsun. 22:00'ye yer bulabildik ancak. Bir burata, bacon ve avokado pizzalarından denedik. İkisi de çok lezzetliydi, özellikle avokado pizzası favorim oldu. Çalışanlar da gayet ilgili ve güler yüzlüydü.

2023-10-08 Melis

Çok lezzetli pizzalar yapan bir mekan. Personel de çok yardımcı ve güler yüzlü. Atmosfer de oldukça keyifli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Murat

Burayı arkadaşlarımızın önerisi üzerine denemeye karar verdik ve çok memnun kaldık. Pizzaların lezzeti süper, özellikle diavola ve karışık pizzalar favorimiz oldu. Servis hızlı ve personel ilgili. Fiyatlar da uygun. Tekrar gelmek isteyeceğimiz bir mekan.

2023-10-18 Selin

Bodrum'da en sevdiğim pizza restoranı. Her seferinde lezzetli pizzalar yiyebiliyorum. Çalışanlar da çok kibar ve ilgili. Fiyatlar da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-23 Ahmet

Mekanın atmosferi çok güzeldi. Huzurlu bir ortamda lezzetli pizzalar yiyebildik. Çalışanlar da yardımcı ve sıcakkanlıydı. Fiyatlar da oldukça makuldü. Bir pizza restoranından beklediğimiz her şeyi bulduk burada.

2023-10-28 Gül

Yalıkavak'taki en iyi pizza restoranlarından biri. Diğer pizzalara da bir şans verin. Eğer sebzeli pizzalar seviyorsanız, mutlaka brokoli ve mantarlı pizzayı deneyin. Oldukça lezzetli.

2023-11-02 Ali

Bodrum'da yaptığımız en iyi pizza deneyimiydi. İtalyan mutfağını aratmayacak kadar kaliteli pizzalar yapıyorlar. Ayrıca mekanın dekorasyonu da çok hoş. Çalışanlar da oldukça ilgili ve hızlı. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-11-07 Şeyma

Mekanın pizzası gerçekten çok lezzetli. Özellikle karışık pizzalarını tavsiye ederim. Fiyatlar da oldukça uygun. Ayrıca çalışanlar da samimi ve yardımcı. Bodrum'da pizza yemek için en ideal mekanlardan biri.

2023-11-12 Berk

Buradaki pizzalar gerçekten muhteşem. Uzun zamandır böyle lezzetli pizzalar yememiştim. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle denemeye değer.

2023-11-17 Aylin

Pizzaların tadı gerçekten harika. Hem malzemelerinin kalitesi hem de yapılış şekli çok iyi. Fiyatlar da oldukça uygun. Bodrum'da gidilecek en iyi pizza restoranı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Arka Pizza Bodrum Merkez?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?