Apono Travel yorumlar

Apono Travel yakın Turan Caddesi, Kavaklıönü Mah., Urgup, Ürgüp, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50400

  • Adres: Kavaklıönü Mah Şehit Turan Caddesi Ayyıldız işmerkezi, No:7/3, 50400 Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 533 694 18 10
  • Web sitesi: aponotravel.com
  • Enlem, Boylam: 38.6327257, 34.9133295

Apono Travel, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Apono Travel yorumlar

I am extremely satisfied with the way they planned our trip. They were very proactive and keeping us well informed for everything in advance. Due to some medical emergency I had to leave the trip in mid way but they provided us transfers as per our rescheduled flight on time. Thank you for making our trip memorable. ???????? … Daha fazla

Muhteşem bir tatil için.

We went on a nice tour of Turkey with our friends. We toured 3 different regions for a full week. Apono travel agency provided us with all kinds of convenience.

2023-10-01 Ali

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile muhteşem bir tatil yaptık. Çok memnun kaldım. Her şeyi önceden bildirerek çok proaktiftiler ve bizi sürekli bilgilendirdiler. Acil bir tıbbi durum nedeniyle tatili yarıda bırakmak zorunda kaldım ancak bize zamanında planlanan uçuşumuza göre transfer sağladılar. Tatilimizi unutulmaz kıldıkları için teşekkür ederim.

2023-10-01 Ayşe

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile Türkiye'nin farklı bölgelerini gezmek için arkadaşlarımızla güzel bir tur yaptık. Bir hafta boyunca üç farklı bölgeye tur attık. Apono seyahat acentesi bize her türlü kolaylığı sağladı.

2023-10-01 Burak

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile yaptığımız tatilden son derece memnun kaldım. Her şeyi önceden planlama şekillerinden dolayı çok memnun kaldım. Sağlık sorunu nedeniyle tatili yarıda bırakmak zorunda kaldım ancak planlanan uçuşa göre transfer sağladılar. Tatilimizi unutulmaz kıldıkları için teşekkür ederim.

2023-10-16 Can

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile yaptığımız tatil çok güzeldi. Her şeyi önceden planladılar ve bizi sürekli bilgilendirdiler. Tatili yarıda bırakmak zorunda kalsam da bize zamanında transfer sağladılar. Tatilimizi unutulmaz kıldıkları için teşekkür ederim.

2023-10-21 Deniz

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile harika bir tatil geçirdik. Her şeyi önceden planladılar ve bizi tatil öncesi sürekli bilgilendirdiler. Tatilimizi yarıda bırakmamız gerekti ancak planlandığı gibi transfer sağlamaları bizi çok memnun etti. Harika bir tatil oldu, teşekkürler!

2023-10-26 Emre

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile yaptığımız tatil sürecinden çok memnun kaldım. Tatil öncesi her şeyi detaylı bir şekilde planladılar ve bizi sürekli olarak bilgilendirdiler. Sağlık sorunu nedeniyle tatili yarıda bırakmak zorunda kaldım ancak transfer hizmeti zamanında sağlandı. Teşekkür ederim.

2023-10-31 Fulya

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile yaptığımız tatilden çok memnun kaldım. Her şeyi önceden düşünüp planladıkları için çok minnettarım. Tatili yarıda bırakmak zorunda kaldım ancak transferleri planlandığı gibi sağladıkları için teşekkür ederim. Harika bir tatil geçirdik.

2023-11-05 Gökhan

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile yaptığımız tatilden son derece memnun kaldık. Tatil öncesinde ve sırasında her konuda bizlere yardımcı oldular. Tatili yarıda bırakmak zorunda kalsam da planlarımıza göre transfer sağladılar. Harika bir tatil geçirdik.

2023-11-10 Hülya

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile yaptığımız tatilden çok memnun kaldım. Tatil öncesinde ve sırasında her konuda bizi bilgilendirdiler. Sağlık sorunu nedeniyle tatili yarıda bırakmak zorunda kalsam da transfer hizmetini zamanında sağladılar. Çok teşekkür ederim.

2023-11-15 İsmail

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile harika bir tatil geçirdik. Her şeyi önemsemeleri ve her konuda bizi tatil öncesi ve sırasında bilgilendirmeleri harikaydı. Tatili yarıda bırakmak zorunda kaldık ama planlanan transfer hizmeti zamanında oldu. Teşekkür ederim.

2023-11-20 Jale

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile yaptığımız tatilden çok memnunuz. Her şeyi önceden planladılar ve tatil öncesi her konuda bizi bilgilendirdiler. Tatili yarıda bırakmak zorunda kaldık ancak bize planlanan uçuşa göre transfer sağladılar. Unutulmaz bir tatil oldu.

2023-11-25 Kemal

Apono Travel Turistik Gezi Acentesi ile yaptığımız tatilden son derece memnun kaldık. Her konuda önceden bilgilendirdiler ve tatil öncesi her şeyi düşündüler. Tatili yarıda bırakmak zorunda kaldık ancak planladığımız uçuşa göre transfer sağlandı. Teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Apono Travel?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?