AO Mekanik Mühendislik yorumlar

AO Mekanik Mühendislik yakın Cemal Gürsel Caddesi, Aksoy Mahallesi, Karşıyaka, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35580

  • Adres: Aksoy, Yalı Cd No:386/2, 35580 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 538 529 72 33
  • Web sitesi: aomuhendislik.com
  • Enlem, Boylam: 38.4503045, 27.110498

AO Mekanik Mühendislik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AO Mekanik Mühendislik yorumlar
2023-09-25 Emir

Mekanik iş yüklenicisi olarak AO Mekanik Mühendislik firmasına başvurdum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Ekip çok düzgün çalışıyor, işlerini zamanında ve profesyonelce hallediyorlar. Herhangi bir rezervasyon veya bekleme süresiyle karşılaşmadım. Personel çok yardımcı oldu ve müşterilere saygılı davrandı. Fiyatlar makul ve hizmetin kalitesine değer. İşletmenin atmosferi rahat ve dekoratif. İlk izlenim çok olumlu oldu ve genel deneyimim çok iyi. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar çok iyiydi.

2023-09-25 Yasemin

AO Mekanik Mühendislik'te mekanik iş yaptırmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon sorunu yaşamadım. Personel canayakın ve yardımsever, müşterilere güler yüzlü hizmet veriyorlar. Fiyatlar adil ve aldığınız hizmete değer. İşletmenin atmosferi çok hoş ve dekoratif. İlk izlenim çok olumlu ve genel deneyim harika. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar mükemmel.

2023-09-25 Murat

AO Mekanik Mühendislik firmasının mekanik işlerini kullandım ve sonuçtan memnun kaldım. Bekleme süresi biraz uzun olsa da rezervasyon yapmak mümkün. Personel yardımcı oldu ve müşterilere saygılı davrandı. Fiyatlar biraz yüksek ama hizmetin kalitesine değer. İşletmenin atmosferi güzel ve dekoratif. İlk izlenim olumlu ve genel deneyimim iyi. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar iyiydi.

2023-10-10 Cem

AO Mekanik Mühendislik'te mekanik iş yaptırmaktan oldukça memnunum. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Personel profesyonel ve yardımcı. Fiyatlar biraz pahalı ama hizmetin kalitesine değer. İşletme rahat bir atmosfere sahip ve dekoratif. İlk izlenim olumlu ve genel deneyim harika. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar mükemmel.

2023-10-15 Deniz

AO Mekanik Mühendislik'te mekanik iş yaptırdım ve sonuçtan memnun kaldım. Bekleme süresi oldukça kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Personel yardımcı ve profesyonel. Fiyatlar normal ve hizmet kalitesine değer. İşletmenin atmosferi rahat ve hoş. İlk izlenim olumlu ve genel deneyim harika. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar mükemmel.

2023-10-20 Ayşe

AO Mekanik Mühendislik'te mekanik iş yapan müşteri olarak deneyimim oldukça olumlu. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak mümkün. Personel canayakın ve yardımcı oldu. Fiyatlar adil ve hizmetin kalitesine değer. İşletmenin atmosferi hoş ve dekoratif. İlk izlenimim olumlu ve genel deneyimim mükemmel. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar mükemmel.

2023-10-25 Ahmet

AO Mekanik Mühendislik firmasında mekanik işlerde çalıştım ve sonuçtan memnun kaldım. Bekleme süresi normal ve rezervasyon yapmak mümkün. Personel yardımcı oldu ve müşterilere saygılı davrandı. Fiyatlar biraz yüksek ama hizmet kalitesine değer. İşletmenin atmosferi hoş ve dekoratif. İlk izlenim olumlu ve genel deneyim memnun edici. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar iyiydi.

2023-10-30 Fatma

AO Mekanik Mühendislik'te mekanik iş yaptırmaktan memnunum. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Personel cana yakın ve yardımcı oldu. Fiyatlar adil ve hizmetin kalitesine değer. İşletmenin atmosferi hoş ve şık. İlk izlenim olumlu ve genel deneyim harika. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar mükemmel.

2023-11-04 Mustafa

AO Mekanik Mühendislik'te mekanik işlerde çalıştım ve sonuçtan memnun kaldım. Bekleme süresi normal ve rezervasyon yapmak mümkün. Personel yardımcı oldu ve müşterilere saygılı davrandı. Fiyatlar biraz yüksek ama hizmet kalitesine değer. İşletmenin atmosferi hoş ve dekoratif. İlk izlenim olumlu ve genel deneyim memnun edici. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar iyiydi.

2023-11-09 Gülsen

AO Mekanik Mühendislik'te mekanik iş yaptırmaktan oldukça memnunum. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Personel yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatlar adil ve hizmetin kalitesine değer. İşletmenin atmosferi rahat ve hoş. İlk izlenim olumluydu ve genel deneyim harikaydı. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar mükemmel.

2023-11-14 Mehmet

AO Mekanik Mühendislik firmasının mekanik işlerinden memnunum. Bekleme süresi biraz uzun ama rezervasyon yapmak mümkün. Personel yardımcı oldu ve müşterilere saygılı davrandı. Fiyatlar adil ve hizmetin kalitesine değer. İşletmenin atmosferi hoş ve dekoratif. İlk izlenim olumlu ve genel deneyimim iyiydi. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar iyiydi.

2023-11-19 Seda

AO Mekanik Mühendislik'te mekanik iş yaptırmaktan memnunum. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Personel yardımcı ve profesyoneldi. Fiyatlar normal ve hizmetin kalitesine değer. İşletmenin atmosferi rahat ve hoş. İlk izlenim olumlu ve genel deneyim harika. Ürünlerin / hizmetlerin kalitesi yüksek ve olanaklar ve imkanlar mükemmel.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AO Mekanik Mühendislik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?