Antalya-muratpaşa Hospitality and Tourism Vocational High School yorumlar

Antalya-muratpaşa Hospitality and Tourism Vocational High School yakın Gül Taksi, 127, Yüzüncü Yıl Bulvarı, Varlık Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07386

  • Enlem, Boylam: 36.8876677, 30.6789657

Antalya-muratpaşa Hospitality and Tourism Vocational High School, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Antalya-muratpaşa Hospitality and Tourism Vocational High School yorumlar
2023-09-25 Erdem

Personel harika. İlgi ve alakaları çok iyi. Her konuda yardımcı oldular.

2023-09-25 Elif

Antalya-Muratpaşa Konaklama ve Turizm Meslek Lisesi'nde geçirdiğim zamanı çok beğendim. Personel çok yardımseverdi ve her zaman sıcakkanlılardı. Odalar temiz ve rahattı. Yemekler de harikaydı. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-09-25 Muhammed

Baştan sona zevk aldım. Konaklama için harika bir yer, personel mükemmel ve yemekler lezzetli. Çok memnun kaldım.

2023-10-10 Ayşe

Antalya-Muratpaşa Konaklama ve Turizm Meslek Lisesi'ndeki deneyimim harikaydı. Personel çok yardımcıydı ve tüm sorularıma cevap verdiler. Otelin genel atmosferi rahat ve sıcaktı. Odalar temiz ve rahattı. Yemekler lezzetli ve çeşitliydi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-15 Mehmet

Personel çok ilgiliydi ve her zaman yardımcı oldular. Otelin atmosferi çok güzeldi ve odalar temiz ve rahattı. Yemekler de harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Fatma

Personel çok yardımsever ve canayakındı. Otelin genel atmosferi çok rahat ve sıcaktı. Odalar temiz ve konforluydu. Yemekler de lezzetliydi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-25 Mustafa

Antalya-Muratpaşa Konaklama ve Turizm Meslek Lisesi'nde geçirdiğim zamanı çok beğendim. Personel çok yardımseverdi ve her zaman misafirlere yardımcı oldular. Odalar temiz ve rahattı. Yemekler lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Zeynep

Personel her zaman güleryüzlü ve yardımseverdi. Otelin genel atmosferi çok rahat ve sıcaktı. Odalar temiz ve konforluydu. Yemekler de lezzetliydi. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-04 Hüseyin

Antalya-Muratpaşa Konaklama ve Turizm Meslek Lisesi'ndeki deneyimim çok iyi oldu. Personel yardımseverdi ve her zaman misafirlere yardımcı oldular. Odalar temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-11-09 Gül

Personel çok ilgiliydi ve her zaman yardımcı oldular. Otelin atmosferi çok güzeldi ve odalar temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Ozan

Antalya-Muratpaşa Konaklama ve Turizm Meslek Lisesi'nde geçirdiğim zamanı çok beğendim. Personel çok yardımseverdi ve misafirlere her konuda yardımcı oldular. Odalar temiz ve rahattı. Yemekler de lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-19 Sena

Personel çok yardımsever ve canayakın. Otelin atmosferi çok rahat ve sıcaktı. Odalar temiz ve konforluydu. Yemekler de lezzetliydi. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Antalya-muratpaşa Hospitality and Tourism Vocational High School?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?