ANTALYA RAFTİNG TURU KÖPRÜLÜ KANYON RAFTİNGO TOURS yorumlar

ANTALYA RAFTİNG TURU KÖPRÜLÜ KANYON RAFTİNGO TOURS yakın 607. sokak, Arapsuyu Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07070

  • Adres: Arapsuyu Mah. Atatürk Bulvarı Tasarım Plaza, 07710 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 534 820 11 69
  • Web sitesi: raftingo.com
  • Enlem, Boylam: 36.8734317, 30.6528308

ANTALYA RAFTİNG TURU KÖPRÜLÜ KANYON RAFTİNGO TOURS, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ANTALYA RAFTİNG TURU KÖPRÜLÜ KANYON RAFTİNGO TOURS yorumlar

I came to Mega Rafting today and it was an enjoyable day in which we had fun with the guide for and with the management of the company. We did not expect so much organization and arrangement, and their presence is always near us and their … Daha fazla

Bugün Mega Rafting'i ziyaret ettim ve unutulmaz bir gündü, rehberlerle çok eğlendik, hatta yönetim her zaman bizim için oradaydı, yemekler kesinlikle harikaydı ve fotoğraflar ve videolar harikaydı. Onları tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum.

2023-09-22 Ayşe

Bugün Mega Rafting'i ziyaret ettim ve unutulmaz bir gündü, rehberlerle çok eğlendik, hatta yönetim her zaman bizim için oradaydı, yemekler kesinlikle harikaydı ve fotoğraflar ve videolar harikaydı. Onları tekrar ziyaret etmeyi planlıyorum.

2023-09-22 Mehmet

İyi bir rafting turuydu, personel çok cana yakındı ve hizmet kalitesi iyiydi. Fiyatlar da oldukça makul. Tekrar gelmeyi düşünüyorum.

2023-10-07 Zeynep

Harika bir spor turu deneyimi yaşadık. Rehberler çok profesyonel ve güven vericiydi. Ekipmanlar da kaliteliydi. Fiyat performans açısından da memnun kaldık.

2023-10-12 Murat

Rafting turu için Antalya Rafting Turu Köprülü Kanyon Raftingo Tours'a gittik ve çok güzel bir gün geçirdik. Rehberler çok yardımcıydı ve tur boyunca her şeyle ilgilendiler. Fiyat olarak da uygun bir seçenekti.

2023-10-17 Selin

Mega Rafting'e bugün geldik ve rehberleriyle eğlenceli bir gün geçirdik. Yemekler lezzetliydi ve fotoğraflarımız harika çıktı. Tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-22 Ahmet

Rafting turu için Antalya Rafting Turu Köprülü Kanyon Raftingo Tours'a gittim ve beklentilerimi karşılayacak şekilde organize edildiğini gördüm. Rehberler ve yönetim her zaman yakınımızdaydı ve ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Ayhan

Yoğunluk nedeniyle biraz bekledik ancak rafting turu harikaydı. Rehberler çok profesyoneldi ve güven vericiydi. Yemekler de lezzetliydi. Fiyatı da uygun buldum.

2023-11-01 Seda

Rafting turuna katıldık ve çok eğlendik. Rehberler harikaydı, müşteri odaklı bir hizmet sundular. Ekipmanlar da kaliteliydi ve tur boyunca her şey düzenliydi. Fiyat performans açısından da çok iyi.

2023-11-06 Şükrü

Antalya Rafting Turu Köprülü Kanyon Raftingo Tours'a rafting turuna gittim ve çok keyifli bir gün geçirdim. Rehberler çok iyi ve yardımseverdi. Fiyatı da uygun buldum.

2023-11-11 Gizem

Mega Rafting turuna katıldım ve harika bir deneyim oldu. Rehberler çok profesyoneldi ve güven vericiydi. Yemekler de lezzetliydi. Fiyat performans açısından da memnun kaldım.

2023-11-16 Kadir

Rafting turuna katıldık ve beklentilerimizi karşıladı. Rehberler ve personel ilgiliydi ve tur boyunca her şeyle ilgilendiler. Fiyat olarak da uygun bir seçenekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ANTALYA RAFTİNG TURU KÖPRÜLÜ KANYON RAFTİNGO TOURS?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?