Antalya Boat And Yacht Tour | Adventures

Antalya Boat And Yacht Tour | Adventures yakın Türk Telekom Güzeloba Santral, 199, Barinaklar Bulvarı, Güzeloba Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07230

  • Adres: Toros Mahallesi 853. sokak kardeşler Apt.no: 16 kat: 1, 07070 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 555 059 99 07
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 36.8586606, 30.7919037

Antalya Boat And Yacht Tour | Adventures, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Antalya Boat And Yacht Tour | Adventures yorumlar

Sağlıkçılar olarak bu uzun süren yoğunlukta bir araya gelip dinlenmek istedik. Baştan transfer organizasyonu eksiksizdi. Bunun için ayrıca teşekkürler. İstediğimiz gibi kimseye katmadan özel tur yaşattılar bize. İlgilenen Volkan beye ve … Daha fazla

Öncelikle yorum yapmayı sevmeyen biri olmama rağmen değerlendirme gereği duydum. Rafting aktivitesi Akdeniz için oldukça yaygın bir spor olsa da maalesef bazıları sadece ücret ala bilmek için bu işi yapıyor. Köprülü Kanyona ilk gidişim ve … Daha fazla

Tur çok olumluydu. Rehberler çok cana yakın.En güzel gün için ekibe teşekkürler.Rafting tek kelimeyle harika.Öğle yemeği için bir seçenek var.Türk pilavı, tavuk şiş, mevsim salatası deneyebilirsiniz.Ekstra içecekler. Rafting en az 2 saat sürer. Tur iyi geçti. Herkese tavsiy … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Sağlıkçılar olarak bu uzun süren yoğunlukta bir araya gelip dinlenmek istedik. Baştan transfer organizasyonu eksiksizdi. Bunun için ayrıca teşekkürler. İstediğimiz gibi kimseye katmadan özel tur yaşattılar bize. İlgilenen Volkan beye ve diğer çalışanlara teşekkkür ederim. İşlerinde başarılar.

2023-09-18 Elif

Öncelikle yorum yapmayı sevmeyen biri olmama rağmen değerlendirme gereği duydum. Rafting aktivitesi Akdeniz için oldukça yaygın bir spor olsa da maalesef bazıları sadece ücret ala bilmek için bu işi yapıyor. Köprülü Kanyona ilk gidişim ve gerçekten korkarken bu ekiple fazlasıyla eğlenceli geçti. Her aşamasında güler yüz ve samimiyet vardı. Biraz da motosiklet turu yapalım kısmında heyecan kattı. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Tur çok olumluydu. Rehberler çok cana yakın.En güzel gün için ekibe teşekkürler.Rafting tek kelimeyle harika.Öğle yemeği için bir seçenek var.Türk pilavı, tavuk şiş, mevsim salatası deneyebilirsiniz.Ekstra içecekler. Rafting en az 2 saat sürer. Tur iyi geçti. Herkese tavsiye ederim

2023-10-03 Ahmet

Bugün bugüne kadar geçirdiğim en zevkli raftingdi. Rehberler gerçekten tur boyunca elinden gelenin en iyisini yaptı. Kanoların ve botların nasıl kullanılacağı hakkında herhangi bir tecrübeniz olmamış olsa bile, endişelenmeyin çünkü size hepsini öğreteceklerdir.

2023-10-08 Aylin

Güzel bir seyahat deneyimi sunan mükemmel bir şirket! Personel harika ve bizi güvende hissettiriyor. Rehberler çok arkadaş canlısı ve uzmanlar. Rafting turu gerçekten heyecan verici ve Koprulu Kanyonu'ndaki manzaralar nefes kesiyor. Herkese bu şirketi tavsiye ederim.

2023-10-13 Kemal

Arkadaşlarım ve ben rafting yapmak için bu şirketi seçtik ve kesinlikle doğru kararı verdiğimize inanıyorum. Personel çok dostça ve profesyonel. Rafting turu harikaydı ve unutulmaz bir deneyim yaşadık. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Derya

Rafting turu harikaydı! Rehberler çok bilgili ve güven vericiydi. Ekibin enerjisi inanılmazdı ve bizi sürekli olarak eğlendirdiler. Çok heyecan verici bir deneyimdi ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Murat

Arkadaşlarımla rafting yapmak istedim ve Antalya Boat and Yacht Tour'a gittik. Rehberler çok profesyonel ve eğlenceliydi. Rafting turu harikaydı ve çok eğlendik. Kesinlikle tekrar denemek istiyorum.

2023-10-28 Ebru

Muhteşem bir rafting deneyimi yaşadık. Rehberler harika ve deneyimliydi. Her adımda bizi güvende hissettirdiler. Koprulu Kanyonu muhteşemdi ve manzaralar gerçekten nefes kesiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ali

Rafting turu için Antalya Boat and Yacht Tur'a gittik ve harika bir deneyim yaşadık. Personel çok profesyonel ve güven vericiydi. Rafting turu çok eğlenceliydi ve manzaralar muhteşemdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Cem

Koprulu Kanyonu'nda rafting yapmak için Antalya Boat and Yacht Tur'a katıldık ve harika bir deneyim yaşadık. Rehberler çok bilgili ve deneyimliydi. Tur boyunca adrenalin dolu anlar yaşadık ve manzaralar gerçekten nefes kesiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Seda

Antalya Boat and Yacht Tur ile rafting yapmak gerçekten harikaydı. Rehberler çok profesyonel ve dostça. Tur boyunca bize güvende hissettirdiler ve eğlenceli anlar yaşattılar. Kesinlikle tekrar yapmak istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Antalya Boat And Yacht Tour | Adventures?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?