Antakya Türk Katolik Kilisesi yorumlar

Antakya Türk Katolik Kilisesi yakın Prof. Dr. Ataman Demir Caddesi, Zenginler Mahallesi, Antakya, Hatay Province, Mediterranean Region, 31070

  • Adres: Zenginler, 31070 Antakya/Hatay, Türkiye
  • Web sitesi: anadolukatolikkilisesi.org
  • Enlem, Boylam: 36.1996672, 36.163611

Antakya Türk Katolik Kilisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Antakya Türk Katolik Kilisesi yorumlar

Kültürel ve tarihi açıdan görülmesi gereken bir yer.Antakya sokaklarında gezerken şans eseri karşınıza çıkabilir.Türk ve Katolik kelimelerini yanyana görmek çok şaşırtıcıydı.Amacına hizmet eden küçük ve etkileyici bir kilise.

Kiliseyi tabelaları takip ederek bulabilirsiniz zira daracık sokakların ardında gizli. Ziyaret saatleri dahilinde kapıyı açıp içerisini gezmenize müsaade ediyorlar. Çok güzel otantik bir taş avlusu var. Limon ağaçlarının altından geçip … Daha fazla

Cami minaresi ile kilise çanını bir arada gösteren ünlü fotoya ev sahipliği yapan kilise.

2023-09-19 Ebru

Kültürel ve tarihi açıdan görülmesi gereken bir yer. Antakya sokaklarında gezerken şans eseri karşınıza çıkabilir. Türk ve Katolik kelimelerini yanyana görmek çok şaşırtıcıydı. Amacına hizmet eden küçük ve etkileyici bir kilise.

2023-09-19 Murat

Kiliseyi tabelaları takip ederek bulabilirsiniz zira daracık sokakların ardında gizli. Ziyaret saatleri dahilinde kapıyı açıp içerisini gezmenize müsaade ediyorlar. Çok güzel otantik bir taş avlusu var. Limon ağaçlarının altından geçip...

2023-09-19 Ayşe

Cami minaresi ile kilise çanını bir arada gösteren ünlü fotoya ev sahipliği yapan kilise.

2023-10-04 Burak

Kilise tarihi bir dokuya sahip, içerisi oldukça güzel ve etkileyici. Duvarlardaki tarih kokusunu hissetmek çok güzeldi. Ancak ziyaret saatlerine dikkat etmeniz gerekiyor.

2023-10-09 Deniz

Burası gerçekten çok şirin bir kilise. Taş duvarları ve küçük avlusuyla çok etkileyici. İçerideki atmosfer de oldukça huzurlu.

2023-10-14 Ahmet

Burası sakinliği ve huzuru ile adeta ruhunuzu dinlendiren bir yer. Hem tarihi dokusu hem de içerideki dekorasyonu çok güzel.

2023-10-19 Gizem

Kilise küçük olsa da tarihi ve kültürel bir dokuya sahip. Giriş ücretli ancak bu ücreti kesinlikle hak ediyor.

2023-10-24 Cem

Antakya sokaklarında rastgele dolaşırken bu küçük kiliseyi keşfettim. İçerisini gezme fırsatım oldu ve gerçekten güzel bir deneyimdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-29 Nazlı

Antakya'ya yolunuz düşerse mutlaka uğramanız gereken yerlerden biri. Harika bir atmosferi ve güzel bir tarihi dokusu var.

2023-11-03 Emre

Kiliseyi tesadüfen bulduk ve içerisini gezmek için kapıyı çaldık. İçerisi gerçekten çok güzel ve etkileyici. Zamanınız varsa mutlaka uğrayın.

2023-11-08 Selin

Kilise biraz gizli bir yerde bulunuyor, tabelaları takip etmek önemli. Ancak içeri girdiğinizde sizi bekleyen güzellikler için buna değdiğini göreceksiniz.

2023-11-13 İbrahim

Antakya'nın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan bir kilise. İçerideki dekorasyon ve mimari gerçekten etkileyici. Ziyaret etmekten çok keyif aldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Antakya Türk Katolik Kilisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?