Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi yorumlar

Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi yakın Ankara Universitesi Ahlatlıbel Yerleşkesi, İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı, Ahlatlıbel Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Adres: Ahlatlıbel, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Spor Tesisleri, 06800 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 489 80 06
  • Web sitesi: rasathane.ankara.edu.tr
  • Enlem, Boylam: 39.841989, 32.7776189

Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi yorumlar
2023-09-27 Elif

Geçmişten bu yana etkinliklerinizi takip ettiğimi ve katılmaya çalıştığımı belirtmek isterim öncelikle. Yapılan etkinlikleri çok kıymetli buluyorum ancak belli noktalarda ne yazık ki eksiklikler bulunuyor. Öncelikle etkinliklere katılım sayısının daha fazla olması, daha geniş bir kitleye ulaşmalarını sağlayabilir. Ayrıca etkinliklerin organizasyonu bazen biraz karışık olabiliyor, daha düzenli bir şekilde planlanabilir. Bunun dışında etkinliklerin içeriği ve sunumları oldukça başarılı, bu konuda takımınızı tebrik etmek istiyorum. İlerleyen dönemlerde daha fazla etkinlik düzenlemenizi ve eksiklikleri gidermenizi diliyorum.

2023-09-27 Ahmet

Meteor yağmuru için gittik. Şanslıydık 7.30 gibi alana çok rahat araçla giriş yaptık.sandalyelerimizle oturacak yerde bulduk. Duvara yansıtılan Küçücük bir ekran vardı bütün sunumlar oradan yapıldı. Hem gökyüzünü izleyip hemde verilen bilgileri öğrenme imkanı sağladık. Anlatılanlardan sonra meteor yağmuru başladı ve gerçekten çok güzeldi.herkes foto veya vidyo çekmeye çalıştığından faklı bir hatıraydı. Bize verilen tepsi ve gazoz da güzeldi. Ara sıra sıkaldıkça atıştırmalıklar dağıtıldı.tepkilerden zaman zaman güldük.her metre çadır kurulmuştu.teleskopla yaklaştığımızda ise yıldızlar bize daha da yaklaşır hale geldik.yıldızların arasında uyduları görmek de mükemmeldi. Etkinlik bitiminde hava soğuttuğundan ayrıca buram buram ateş kokan bir mangal bölümü vardı. Tavsiye ederim.

2023-10-12 Mehmet

Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi Gözlemevi'ne gitmeyi çok istiyordum ve sonunda fırsat buldum. İçeri girdiğimde etkin bir atmosferle karşılaştım. Personel çok yardımcı oldu ve bize tüm etkinlikler hakkında detaylı bilgiler verdi. Gözlemevi'nin fiyatları oldukça uygun olduğunu düşünüyorum. Etkinlikler sırasında açık büfe ikramlar ve içecekler sunuluyor. Ben çok keyif aldım ve tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-17 Ayşe

Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi Gözlemevi'ni ilk kez ziyaret ettim ve oldukça etkilendim. Çok profesyonel bir hizmet aldığımı söyleyebilirim. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Etkinlikler çok eğlenceliydi ve hiç sıkılmadım. Yemekler ve içecekler lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-22 Mustafa

Gözlemevi'ne keşfetmek için gittik ve inanılmaz bir deneyim yaşadık. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Etkinliklerle ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı ve tüm sorularımızı cevapladılar. Gökyüzündeki yıldızları izlemek büyüleyiciydi. Ayrıca ikramlar da lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Şehnaz

Arkadaşlarla birlikte gittiğimiz Gözlemevi'nde harika bir zaman geçirdik. Personel son derece yardımcı oldu ve bize harika bir deneyim yaşattı. Etkinlikler çok keyifliydi ve gökyüzünü gözlemlemek büyüleyiciydi. Ayrıca ikramlar da lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

2023-11-01 Murat

Gözlemevi'ni ziyaret ederken çok eğlendim. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Etkinlikler oldukça ilginçti ve gökyüzünün güzelliğini keşfetmek harikaydı. İkramlar da oldukça lezzetliydi. Bu deneyimi tekrar yaşamak için sabırsızlanıyorum.

2023-11-06 Selin

Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi Gözlemevi'nde harika bir zaman geçirdim. Yıldızları izlemek büyüleyiciydi ve etkinlikler oldukça eğlenceliydi. Personel çok yardımcı oldu ve her türlü sorumuzu cevapladı. Ayrıca ikramlar da lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-11 Eren

Gözlemevi'ne gittiğimde oldukça etkilendim. Personel çok yardımcı oldu ve bize harika bir deneyim yaşattı. Etkinlikler oldukça ilginçti ve gökyüzünün güzelliğini yakından keşfetmek harikaydı. Ayrıca ikramlar da lezzetliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Aysel

Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi Gözlemevi'ni ziyaret ettim ve oldukça memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Etkinlikler çok eğlenceliydi ve gökyüzünü gözlemlemek büyüleyiciydi. Ayrıca ikramlar da lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-21 Özgür

Gözlemevi'nde geçirdiğim zaman harikaydı. Etkinlikler oldukça keyifliydi ve gökyüzünün güzelliklerini yakından görmek büyüleyiciydi. Personel son derece yardımcı oldu ve bize harika bir deneyim yaşattı. Ayrıca ikramlar da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ankara Üniversitesi Kreiken Gözlemevi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?