Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör yorumlar

Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör yakın 1354. Cd., İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Serhat Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06378

  • Enlem, Boylam: 39.9929463, 32.7618607

Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör yorumlar
2023-09-25 Ayşe

Çalışanlar çok yardımseverdi ve hizmetleri harikaydı. Tüm sorularımı cevapladılar ve ihtiyaçlarımı karşılamak için ellerinden geleni yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Mehmet

Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör'ün hizmetine hayran kaldım. Personel çok profesyonel ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Aracımın onarımı hızlı bir şekilde tamamlandı ve sonuçtan çok memnun kaldım.

2023-09-25 Fatma

Ömer Karasör Welder'de aracımın tadilatını yaptırmaktan çok mutluyum. Onların hizmetleri ve müşteri hizmetleri mükemmeldi. Personel çok cana yakın ve işlerini kaliteli bir şekilde yapıyorlar. Kesinlikle tekrar onlarla çalışacağım.

2023-10-10 Ali

Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör, işimi zamanında yaptılar ve sonuçlardan çok memnunum. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. İşlerini çok iyi biliyorlar. Tavsiye ederim.

2023-10-15 Zeynep

Ömer Karasör Welder'de yaptırdığım iş çok kaliteliydi. Personel çok profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde tamamladılar. Ayrıca fiyatlar da çok makuldu. Burayı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Murat

Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör'de yapılan işten çok memnun kaldım. Personel çok yardımseverdi ve tamiratımı zamanında tamamladılar. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Derya

Ömer Karasör Welder, çalıştığım en profesyonel işletmelerden biridir. Ekip çok yetenekli ve sonuçlar gerçekten mükemmel. Tadilatım hızlı bir şekilde tamamlandı ve aracım şimdi harika görünüyor.

2023-10-30 Ahmet

Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör'de müşteri hizmetleri mükemmel. Personel çok yardımsever ve işlerini iyi yapıyorlar. Aracımın onarımı için burayı tercih ettiğim için çok mutluyum.

2023-11-04 Aysun

Çalışanlar çok profesyonel ve işlerini harika yapıyorlar. Tadilatımın sonuçları çok memnun kaldım ve fiyatlar da oldukça uygun. Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör'ü herkese tavsiye ederim.

2023-11-09 Hakan

Ömer Karasör Welder işlerini mükemmel bir şekilde yapıyor. Personel çok yardımsever ve isteklerinizi yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Elif

Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör'de müşteri hizmetleri harikaydı. Çalışanlar çok cana yakın ve işlerini iyi yapıyorlar. Aracımın tadilatı harika bir şekilde tamamlandı. Teşekkürler.

2023-11-19 Emre

Ömer Karasör Welder'de çalışanlar çok profesyoneldi ve işlerini mükemmel bir şekilde yaptılar. Aracımın onarımı zamanında ve kaliteli bir şekilde tamamlandı. Kesinlikle burayı tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ankara Kamyon Kamyonet Kasa İmalat Tamir ve Tadilat Ömer Karasör?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?