Ankara Çankaya Emineller Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi yorumlar

Ankara Çankaya Emineller Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi yakın 1977. Sokak, Mutlukent Mah., Mutlukent Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06797

  • Enlem, Boylam: 39.901016, 32.712774

Ankara Çankaya Emineller Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ankara Çankaya Emineller Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi yorumlar

I've never seen such a terrible nursing home, unfortunately, you don't look good with the comments you make yourself. During the pandemic process, they would take in the relatives of the patients, who were sincere and paid a lot of money, …

It is very normal for the staff in the nursing home to talk like that, but there is a fact that there is a reality in the middle, a nursing home with zero cleaning pattern. Whatever you write here, anyone who enters there can see it. so I …

2023-10-09 Mehmet

Kof bir huzurevi, her zaman temiz. Bu huzurevinde annem ve babam çalışıyorlar ve çok sevdikleri bir yer. Çalışanlar çok canayakın ve onlara gerçekten iyi bakıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Aysel

Harika bir yer, huzurevinde çok güzel bir atmosfer var. Personel çok yardımsever ve özenli. Fiyatlar da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Hülya

Bu huzurevi gerçekten harika! Personel gerçekten özenli, tesisler çok temiz ve düzenli. Annem burada kalmaktan gerçekten keyif alıyor.

2023-11-08 Ali

Bu huzurevi benim büyükanne ve büyükbabam için mükemmel bir seçim oldu. İlk izlenim çok olumluydu ve tesisler çok güzel ve temiz. Ayrıca personel çok samimi ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Nazlı

Bu huzurevi gerçekten güzel bir atmosfere sahip. İç mekanlar çok şık bir şekilde dekore edilmiş. Personel çok saygılı ve yardımsever. İlk izlenimim oldukça olumlu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ankara Çankaya Emineller Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?