Anka Study Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yorumlar

Anka Study Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yakın INEX, 40, 1597. Cd., Bilkent, Üniversiteler Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Enlem, Boylam: 39.8829257, 32.755812

Anka Study Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Anka Study Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yorumlar

After deciding to live abroad with my boyfriend, we met Anka Study to get information and have an idea. First of all, after evaluating our general education situation with Onur Abi and making our country and department decision, Nihal Han …

Mrs. Nihal It provides us with innovative solutions to the changes that may occur in the …

2023-09-24 Ayşe

Yurtdışında yaşamak için karar verdikten sonra, erkek arkadaşımla Anka Study ile bilgi almak ve fikir sahibi olmak için buluştuk. Öncelikle genel eğitim durumumuzu Onur Abi ile değerlendirdik ve ülke ve bölüm kararımızı aldık, Nihal Hanım bize her konuda yardımcı oldu.

2023-10-09 Berkay

Daha önce danışmanlık hizmeti alma konusunda hiç deneyimim olmamıştı. Anka Study, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar ilgili ve misafirperverlerdi, süreci kolaylaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Hizmet fiyatları da oldukça makuldu. Genel olarak, Anka Study'yi herkese tavsiye ederim.

2023-10-14 Selin

Çok iyi bir eğitim danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız, Anka Study'yi kesinlikle tercih etmelisiniz. Çalışanlar uzman ve tecrübeli, her aşamada size yardımcı oluyorlar. Ayrıca hizmetleri oldukça kaliteli ve fiyatları da uygun. Benim deneyimim mükemmeldi ve kesinlikle tek bir şikayetim yok.

2023-10-19 Ahmet

Anka Study'ye mülakat için gittim ve gerçekten etkilendim. Onur Bey çok bilgili ve yardımcı oldu. Ayrıca, danışmanlık hizmetleriyle ilgili tüm sorularıma sabırla cevap verdi. Çok profesyonel ve saygılı bir şekilde işlerini yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Fatma

Anka Study ile olan deneyimim oldukça olumluydu. Nihal Hanım benimle ilgilendi ve ihtiyaçlarımı dikkate alan çözümler sundu. Çalışanlar genel olarak dostça ve yardımseverdi. Bir sonraki danışmanlık hizmetimde yine Anka Study'yi tercih edeceğim.

2023-11-08 Emre

Anka Study ile daha önce hiç danışmanlık hizmeti almadım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve sonuçtan memnun kaldım. Çalışanlar oldukça profesyonel ve olumlu bir atmosfer yaratıyorlar. Hizmet fiyatları da makul. Genel olarak, Anka Study'den oldukça memnun kaldım ve tekrar tercih ederim.

2023-11-13 Ebru

Çalışanları sıcakkanlı ve samimiydi. Tüm sorularımı sabırla cevapladılar ve benimle ilgilendiler. Danışmanlık hizmetleri sunan başka bir şirketi düşünmeden Anka Study'i tercih edebilirsiniz.

2023-11-18 Deniz

Danışmanlık hizmetim oldukça pozitifti. Bayan Nihal benimle ilgilendi ve daha önce düşünmediğim birçok fırsat ve seçenek sundu. Onun önerilerine dayanarak karar verdim ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Kesinlikle Anka Study'i tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Anka Study Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?