Anfa Altınpark yorumlar

Anfa Altınpark yakın Altınpark Expo Center, Şht. Ömer Halisdemir Blv., Aydınlıkevler Mahallesi, Altındağ, Ankara, Central Anatolia Region, 06180

  • Adres: Altınpark, Şht. Ömer Halisdemir Blv No:142, 06160 Altındağ/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 596 90 00
  • Enlem, Boylam: 39.9675691, 32.875382

Anfa Altınpark, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Anfa Altınpark yorumlar

Ankara'da yeşillikler içinde, nefes alınabilecek yerlerden birisi. İçeride çok sayıda ağaç, çiçek, gölet, su bisikleti, paten alanı, lunapark, bilim merkezi, fuar ve kongre merkezi, anfa bitki evi, cami, cafeler, dondurmacılar, çocuk … Daha fazla

Ankara nin merkezinde nefes alınabilecek bir yeşil alan. İçinde kafeler, küçük bir lunapark ve Bilim Müzesi mevcut. Etrafındaki tüm otoparklar ücretli. 2m yanında sokağa park etmek varken neden insanlar ücret ödesin anlamış değilim. Otoparklar öyle üstü kapalı, korumalı filan da değil.

Ankara’da en sevdiğim parklardan biri. Yürüyüş yapmak çok zevkli. Alabildiğine yeşil. İçerde lunapark, bilim merkezi, cami, dondurmacı, kafeteryalar ve çok güzel bir yapay gölet var. Su bisikletleri de mevcut. Burada vakit geçirmeyi çok seviyorum.

2023-10-18 Ayşe

Ankara'da yeşillikler içinde, nefes alınabilecek yerlerden birisi. İçeride çok sayıda ağaç, çiçek, gölet, su bisikleti, paten alanı, lunapark, bilim merkezi, fuar ve kongre merkezi, anfa bitki evi, cami, cafeler, dondurmacılar, çocuk oyun alanı gibi mekanlar bulunuyor. Ayrıca düzenlenen etkinliklerle de güzelliğine güzellik katıyor.

2023-10-18 Ali

Ankara nin merkezinde nefes alınabilecek bir yeşil alan. İçinde kafeler, küçük bir lunapark ve Bilim Müzesi mevcut. Etrafındaki tüm otoparklar ücretli. 2m yanında sokağa park etmek varken neden insanlar ücret ödesin anlamış değilim. Otoparklar üstü kapalı, korumalı değil.

2023-10-18 Ahmet

Ankara’da en sevdiğim parklardan biri. Yürüyüş yapmak çok zevkli. Alabildiğine yeşil. İçerde lunapark, bilim merkezi, cami, dondurmacı, kafeteryalar ve çok güzel bir yapay gölet var. Su bisikletleri de mevcut. Burada vakit geçirmeyi çok seviyorum.

2023-11-02 Ayşe

Anfa Altınpark Kamu Hizmeti İşleri Yüklenicisi'nde geçirdiğim zaman boyunca çok keyif aldım. İçerideki ağaçlar ve gölet gerçekten güzel bir atmosfer yaratıyor. Herkesin gelip dinlenebileceği güzel bir yer.

2023-11-07 Ali

Anfa Altınpark Kamu Hizmeti İşleri Yüklenicisi'ni daha önce hiç duymamıştım, ama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve beni şaşırttı. İnanılmaz bir yeşil alan ve çeşitli aktiviteler mevcut. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-12 Fatma

Anfa Altınpark Kamu Hizmeti İşleri Yüklenicisi'ne gitmek için her zaman sabırsızlanıyorum. Bu parkta yürümek ve doğanın tadını çıkarmak gerçekten rahatlatıcı. Lunapark ve çeşitli kafeler de harika bir ekstra.

2023-11-22 Elif

Anfa Altınpark Kamu Hizmeti İşleri Yüklenicisi'nde çalışanlar çok yardımsever ve misafirperver. Herhangi bir sorunuz olduğunda size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

2023-11-27 Mustafa

Anfa Altınpark Kamu Hizmeti İşleri Yüklenicisi'nde fiyatlar oldukça uygun. Aldığınız hizmet için gerçekten değerli. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-12-02 Hülya

Anfa Altınpark Kamu Hizmeti İşleri Yüklenicisi'nde sunulan ürün ve hizmetlerin kalitesi çok yüksek. Her şey çok taze ve lezzetli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-07 Mustafa

Anfa Altınpark Kamu Hizmeti İşleri Yüklenicisi'nin tesisleri ve olanakları çok güzel. İçeride lunapark, kafeteryalar ve oyun alanları var. Eğlenceli zaman geçirmek için harika bir yer.

2023-12-12 Gizem

Anfa Altınpark Kamu Hizmeti İşleri Yüklenicisi'nin atmosferi ve dekorasyonu gerçekten hoş. Sanki bir ormanda yürüyormuş gibi hissediyorsunuz. Alanın güzelliğiyle etkileyici bir deneyim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Anfa Altınpark?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?