Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı yorumlar

Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı yakın Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Eskisehir, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region

  • Adres: Teknoloji Blv., 26110 Osb/Odunpazarı/Eskişehir, Türkiye
  • Telefon: +90 222 236 21 18
  • Web sitesi: atap.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.7524074, 30.6350906

Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı yorumlar

Eskişehir'in Ar-Ge ve teknoloji merkezi. ATAP A.Ş. Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesinin işletici şirketidir. Bölgede 140'dan fazla şirket ve 1.100'den fazla çalışan bulunuyor. Çok önemli firmalar tarafından çok ciddi ve büyük projeler … Daha fazla

Kayıtlı telefon numaraları Eskişehir Borusana bağlanıyor.Bir hata olabilir,düzeltilmesi sağlıklı olur.

???????????????????????? …

2023-09-26 Ayşe

Eskişehir'in en önemli Ar-Ge merkezlerinden biri. ATAP A.Ş., teknoloji geliştirme bölgesini yöneten bir şirket ve 140'tan fazla şirket ve 1.100'den fazla çalışanla büyük bir iş hacmi sunuyor. Firma tarafından yapılan projeler çok ciddi ve başarılı.

2023-09-26 Mustafa

ATAP'da ziyaret ettiğimde, tesislerin modern ve düzenli olduğunu gördüm. Personel çok yardımcı oldu ve sorularımı yanıtladılar. Genel deneyimim çok olumlu oldu.

2023-09-26 Fatma

ATAP'da çok sayıda şirketi ve çalışanı bulunan bir iş merkezi. Bölgedeki firmalar çok önemli projeler yapıyor ve büyük firmalar tarafından tercih ediliyor. Ben de burada yapılan projelerde çalışma fırsatı buldum ve çok memnun kaldım.

2023-10-11 Ahmet

ATAP'da yaptığım ziyaret sırasında, tesislerin modern ve rahat olduğunu gördüm. Personel samimi ve yardımcı oldu. Hizmet kalitesi çok iyiydi ve projelerin başarılı olduğunu görmek beni memnun etti.

2023-10-16 Gül

ATAP'da çalışan bir mühendis olarak, şirketin tesislerinin ve çalışma ortamının kalitesi beni etkiledi. Proje süreçleri çok profesyonelce yönetiliyor ve projeler başarılı bir şekilde tamamlanıyor. Çalışanlar arasındaki iletişim ve işbirliği de çok iyi.

2023-10-21 Mehmet

ATAP'da çalışmaktan çok mutluyum. Tesisler modern ve teknolojik imkanlarla donatılmış. Şirket büyük projeler üretiyor ve çalışma ortamı motivasyonumu yükseltiyor. Çalışanlara sağlanan imkanlar da çok iyidir.

2023-10-26 Zeynep

ATAP'da projelerimi gerçekleştirdim ve son derece memnun kaldım. Firmaya ait tesisler modern ve donanımlı, çalışanlar profesyonel ve yardımcı oldu. Projelerin başarılı bir şekilde tamamlanması beni mutlu etti.

2023-10-31 Murat

ATAP'daki tesisler modern ve rahat bir ortam sunuyor. Personel samimi ve yardımcı oluyor. Hizmet kalitesi yüksek ve projeler başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Fiyat-performans oranı da iyidir.

2023-11-05 Emine

ATAP'da çalıştım ve bu iş merkezi hakkında sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Tesisler modern ve çağdaş, personel yardımcı ve profesyonel. Projeler kaliteli ve başarılı olarak tamamlanıyor.

2023-11-15 Sevim

ATAP'da çalıştığım süre boyunca, tesislerin kaliteli olduğunu gördüm. Çalışanlar yardımcı ve profesyonel. İş ortamı motivasyonumu yükseltiyor ve projelerin büyük bir başarıyla tamamlandığını görmek beni mutlu ediyor.

2023-11-20 Erdem

ATAP'daki tesisler modern ve çağdaş. Personel profesyonel ve yardımcı. Projeler başarılı bir şekilde tamamlanıyor ve büyük firmalar tarafından tercih ediliyorlar. Genel deneyimim çok olumlu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?