ALTINIŞIK MÜZİK KURSU yorumlar

ALTINIŞIK MÜZİK KURSU yakın Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kavaklar Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi, Adapazarı, Adapazarı, Sakarya, Marmara Region, 54040

  • Adres: Tığcılar Mah. Kavaklar Cd. 8/118 Türkoğlu İş Hanı, 54100 Adapazarı/Sakarya, Türkiye
  • Telefon: +90 543 939 56 65
  • Enlem, Boylam: 40.7766541, 30.4024566

ALTINIŞIK MÜZİK KURSU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ALTINIŞIK MÜZİK KURSU yorumlar

Sakaryada Müzik mağazası olarak çok kaliteli , bol çeşitli ve gerçekten güzel hizmet veren bir yer , tamir ve bakım atölyeside bulunmakta , Eski bağlamamı belirli bir ücrete saydılar bende vesileyle kendime Profesyönel bir bağlama … Daha fazla

Müziğe olan ilgimi arttırıp, bağlamayı en profesyonel şekilde bana öğreten kurumun kurucusu ve eğitmeni Akın Altınışık hocama teşekkür ederim. Müzikle alakası olup eğitim almak isteyen kişilere uzun süredir ziyaret ettiğim bu eğitim … Daha fazla

Son bir kaç yılda 3 tane bağlama kursu değiştirdim. Benim için kursun disiplini, eğitimcinin öğrenciye olan sıcak yaklaşımı ve bilgisi çok büyük önem arz etmektedir. Kursun kurucusu hem de benim hocam Sayın Akın Altınışık sayesinde doğru yeri bulduğumu ve ilk kez öğrenerek gittiğimi sizlerle paylaşmak istedim.

2023-09-22 Mehmet

Sakaryada Müzik mağazası olarak çok kaliteli , bol çeşitli ve gerçekten güzel hizmet veren bir yer , tamir ve bakım atölyeside bulunmakta

2023-09-22 Ayşe

Müziğe olan ilgimi arttırıp, bağlamayı en profesyonel şekilde bana öğreten kurumun kurucusu ve eğitmeni Akın Altınışık hocama teşekkür ederim.

2023-09-22 Ahmet

Son bir kaç yılda 3 tane bağlama kursu değiştirdim. Benim için kursun disiplini, eğitimcinin öğrenciye olan sıcak yaklaşımı ve bilgisi çok büyük önem arz etmektedir. Kursun kurucusu hem de benim hocam Sayın Akın Altınışık sayesinde doğru yeri bulduğumu ve ilk kez öğrenerek gittiğimi sizlerle paylaşmak istedim.

2023-09-28 Ayşe

Sakaryada Müzik mağazası olarak çok kaliteli, bol çeşitli ve gerçekten güzel hizmet veren bir yer. Tamir ve bakım atölyeside bulunmakta.

2023-10-13 Ahmet

Sakaryada Müzik mağazasında birçok kez alışveriş yapmış biri olarak, kaliteli ürünleri ve geniş çeşitliliğiyle beni her zaman memnun etmiştir. Ayrıca, çalışanlar da yardımsever ve profesyonel. Tavsiye ediyorum.

2023-10-18 Nil

Bu müzik mağazasında çok çeşitli müzik aletleri bulunuyor. Personel çok dostça ve yardımsever. Aletlerin kalitesi de oldukça iyidir. İhtiyacınız olan her şeyi burada bulabilirsiniz.

2023-10-23 Erdem

Müzik aletleri konusunda uzman bir yer. Hem satış öncesinde hem de satış sonrasında hizmetleri çok kaliteli. Ayrıca, fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Nazlı

Müzik aletleri için en uygun fiyatları burada buldum. Her türlü müzik aletini bulabilirsiniz. Üstelik, çalışanlar da size en iyi şekilde yardımcı oluyorlar.

2023-11-02 Can

Müzik aletleri mağazası olarak müşteri hizmetleri gerçekten kaliteli. Ürünleri de oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Ayse

Müzik mağazasında alışveriş yaparken çok memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı ve nazik. Ürünleri de kaliteli ve çeşitli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Burak

Bu müzik mağazası hem kaliteli ürünleri hem de uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. Çalışanlar da çok profesyonel ve yardımsever. Alışveriş deneyimim oldukça memnuniyet vericiydi.

2023-11-17 Gizem

Müzik aletleri mağazasının atmosferi çok güzel. Çalışanlar da çok ilgili ve profesyonel. Hem alışveriş yapmak hem de ders almak için bu mağazayı tercih edebilirsiniz.

2023-11-22 Emre

Müzik aletleri mağazasında çeşitli müzik aletleri bulmak mümkün. Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygun bir yer. Oldukça memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ALTINIŞIK MÜZİK KURSU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?