ALTINAY KUYUMCUSU yorumlar

ALTINAY KUYUMCUSU yakın Ali Pasha Bazaar, Darüleytam Sokak, Mithat Paşa Mahallesi, Edirne, Edirne Merkez, Edirne, Marmara Region, 22020

  • Adres: Mithat Paşa, MUHTARLIĞI, ALTINAY KUYUMCUSU, HÜRRİYET MEYDANI ALİPAŞA ÇARŞISI No: 7 D: 36, 22020 Edirne Merkez/Edirne, Türkiye
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 41.6754303, 26.552633

ALTINAY KUYUMCUSU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ALTINAY KUYUMCUSU yorumlar

Güzel bir han içinde bulunan bu çarşıda tost yiyebilir, soğuk bir ayran içebilir ya da hediyelik eşya alabilirsiniz. Güzel eşyaların satıldığı bu yer fiyat bakımından bize biraz pahalı gelse de gerçekten görülmeye değer. Sadece hanın içinde … Daha fazla

Edirneliler'in daha çok Kapalı Çarşı adıyla andıkları Ali Paşa Çarşısı Kanuni Sultan Süleyman'ın son yıllarında dört yıl kadar Sadrazamlık yapan Hersekli Semiz Ali Paşa tarafından 1569 yılında Mimar Sinan'a yaptırılmıştır. Bir söylentiye … Daha fazla

Tarihi Alipaşa çarşısı yerli yabancı turistlerin uğrak yeri gezerken çok keyif alacaksınız her ne kadar tarihi dokusu zarar görmüş olsa da geçirdiği yangından sonra 1992 idi sanırım 1997 onarılarak yeniden açılmıştır. Ben bu olay buranın o … Daha fazla

2023-09-23 Mustafa

Güzel bir han içinde bulunan bu çarşıda tost yiyebilir, soğuk bir ayran içebilir ya da hediyelik eşya alabilirsiniz. Güzel eşyaların satıldığı bu yer fiyat bakımından bize biraz pahalı gelse de gerçekten görülmeye değer. Sadece hanın içinde gezmek bile keyifli.

2023-10-08 Özlem

Burada alışveriş yaparken gerçekten keyif alıyorum. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve çalışanlar da yardımcı oluyor. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer.

2023-10-13 Ahmet

Alipaşa çarşısında otantik bir atmosfer bulunuyor. Burada gezmek ve alışveriş yapmak gerçekten keyifli. Ancak dikkatli olmak gerekiyor çünkü bazı dükkanlar fiyatları abartabiliyor.

2023-10-23 Yasin

Çarşının tarihi dokusunu koruması çok güzel. Mağazaların içinde dolaşırken eski zamanlara yolculuk yapıyormuş gibi hissediyorsunuz. Dükkan sahipleri de yardımcı ve kibar.

2023-10-28 Ebru

Kapalı çarşıda gezmek gerçekten keyifli bir aktivite. Birçok farklı dükkan bulunuyor ve her birinde farklı ürünler bulunabilir. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli ürünler satın alabilirsiniz.

2023-11-02 Kadir

Alipaşa çarşısı alışveriş için ideal bir yer. Birçok farklı mağaza bulunuyor ve hediyelik eşyalar almak için güzel bir seçenek. Bazı mağazalarda fiyatlar biraz fazla olsa da pazarlık yaparak uygun fiyata alışveriş yapabilirsiniz.

2023-11-12 Yusuf

Kapalı çarşıda geçirdiğim vakit gerçekten keyifliydi. Burada gezerken tarihi dokusunu hissedebiliyorsunuz. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kalite kalite ürünler satılıyor.

2023-11-17 Rüya

Burada alışveriş yaparken gerçekten memnun kalıyorum. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve çalışanlar da yardımcı oluyor. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ALTINAY KUYUMCUSU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?