Altın Kapı Döner Kebap yorumlar

Altın Kapı Döner Kebap yakın İrfan Boyuer Sokak, Alsancak Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region, 35220

  • Adres: Alsancak, İrfan Boyuer Sk. No:9/A, 35220 Konak/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 422 02 20
  • Web sitesi: altinkapi.com
  • Enlem, Boylam: 38.435257, 27.142112

Altın Kapı Döner Kebap, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Altın Kapı Döner Kebap yorumlar

Bugün çok lezzetli ev yemekleri yedik. Her türlü yemekleri çok güzel.En önemlisi güleryüzlü ve kibar çalışanlar.Ayrıca yemek yerken huzurlu hissedeceğiniz sıcak,pozitif bir ortam.Yemeğin sonrasında,o güzel dondurmalı irmik tatlısı.Daha ne olsun.Emeğinize sağlık. Daha fazla

Almost the Best place for Turkish Doner kebab. Only matter is a bit crowdy and loud environment, but you can enjoy your food in the heart of pedestrian zone of İzmir, Alsancak. Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Bugün çok lezzetli ev yemekleri yedik. Her türlü yemekleri çok güzel.En önemlisi güleryüzlü ve kibar çalışanlar.Ayrıca yemek yerken huzurlu hissedeceğiniz sıcak,pozitif bir ortam.Yemeğin sonrasında,o güzel dondurmalı irmik tatlısı.Daha ne olsun.Emeğinize sağlık.

2023-09-24 Ahmet

Almost the Best place for Turkish Doner kebab. Only matter is a bit crowdy and loud environment, but you can enjoy your food in the heart of pedestrian zone of İzmir, Alsancak.

2023-10-09 Mahmut

Bu restoranı çok beğendim. Personel çok nazik ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Atmosfer ve dekor hoş. Yemeklerin gelmesi biraz uzun sürdü ama beklemeye değdi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-19 Hasan

Eşimle buraya yemek yemeye geldik ve harika bir deneyim yaşadık. Hem hızlı servis hem de lezzetli yemekler. Çalışanlar çok ilgili ve işlerini iyi yapıyorlar. Tam olarak istediğimiz gibi bir akşam yemeği geçirdik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Elif

Burada yemek yemekten çok keyif aldım. Orta Doğu mutfağına has lezzetler sunan bir restoran. Yemeklerin tazeliği ve lezzeti kesinlikle çok iyiydi. Servis de hızlı ve efendi. Fiyatlar da makul düzeyde. Tek olumsuzluk, biraz gürültülü bir ortamdı.

2023-10-29 Ali

Personel güleryüzlü ve hızlı. Yemeklerin lezzeti ve sunumu mükemmeldi. Fiyatlar da uygun. Ancak restoranın biraz daha büyük bir alanı olabilirdi. Genel olarak, iyi bir deneyim yaşadım ve gelecekte tekrar ziyaret etmek isterim.

2023-11-03 Zeynep

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya geldim ve çok memnun kaldım. Yemekler gerçekten lezzetliydi. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon da hoş. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-11-08 Mustafa

Buradaki yemekler harikaydı. Özellikle kebapları tavsiye ederim. Servis hızlı ve personel çok naziktir. Fiyatlar da oldukça makul. Tek sorun, restoranın biraz kalabalık ve gürültülü olmasıydı.

2023-11-13 Aysun

Yemeklerin lezzeti ve sunumu harika. Personel çok nazik ve yardımsever. Atmosfer hoş ve rahatlatıcı. Sadece fiyatlar biraz yüksek.

2023-11-18 Orhan

Çok lezzetli yemekler. İkram edilen kebap ve lahmacunları beğendik. Personel çok yardımseverdi. Atmosfer biraz gürültülü ve kalabalıktı, ancak buna rağmen yemeğimizi keyifle yedik.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Altın Kapı Döner Kebap?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?