Altın Evcil Pet Ürünleri yorumlar

Altın Evcil Pet Ürünleri yakın Topsahası Caddesi, Fethiye, Fethiye Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16000

  • Adres: Fethiye, Top Sahası Cd. 50/A, 16140 Nilüfer/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 532 477 23 00
  • Web sitesi: altinevcil.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.2353732, 28.9739225

Altın Evcil Pet Ürünleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Altın Evcil Pet Ürünleri yorumlar

Her segmentten hemen hemen bütün kuru mamalar mevcut, keza kilo ile de açık mama satışı var ve piyasaya göre fiyatlar mâkul seviyede

Hem güleryüzlülüğü hem de uygun fiyatları ile Akbaşlarımın mamalarını almayı tercih ettiğim yer. Park sıkıntısı yok. Mamalar her zaman taze. Ben 15kg lık paketlerde alıyorum fakat açık da alabilirsiniz.

2023-09-24 Emre

Her segmentten hemen hemen bütün kuru mamalar mevcut, keza kilo ile de açık mama satışı var ve piyasaya göre fiyatlar mâkul seviyede. Hem güleryüzlülüğü hem de uygun fiyatları ile Akbaşlarımın mamalarını almayı tercih ettiğim yer. Park sıkıntısı yok. Mamalar her zaman taze. Ben 15kg lık paketlerde alıyorum fakat açık da alabilirsiniz.

2023-09-24 Ahmet

Ürünler geniş bir yelpazede mevcut ve fiyatlar makul seviyede. Personel güleryüzlü ve yardımcı. Her zaman taze mamalar bulunuyor. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerden alıyorum ama açık mama da alabilirsiniz. Mağazaya arabayla kolayca gidilebiliyor. Genel olarak memnunum.

2023-10-09 Gizem

Mağazada ihtiyacınız olan her türlü mama çeşidi bulunuyor. Fiyatlar diğer yerlere göre oldukça uygun. Personelin güleryüzlü olması ve uygun fiyatlar nedeniyle Akbaşlarımın mamalarını buradan almayı tercih ediyorum. Mağazanın park sıkıntısı yok ve mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum ama açık da alabilirsiniz.

2023-10-14 Murat

Mağazada birçok kuru mama çeşidi bulunuyor, ayrıca kilo ile de açık mamalar satılıyor ve fiyatlar piyasaya göre makul. Akbaşlarımın mamalarını tercih ettiğim yer hem güleryüzlü hem de uygun fiyatlarıyla. Park sorunu yok. Mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum ama açık da alabilirsiniz.

2023-10-19 Aslı

Mağazada birçok kuru mama çeşidi mevcut. Fiyatlar uygun ve personel güleryüzlü. Akbaşlarımın mamalarını almak için tercih ettiğim bir yer. Park sorunu yok ve mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum ama açık da alabilirsiniz.

2023-10-24 Fatma

Mağazada birçok kuru mama çeşidi bulunuyor ve fiyatlar uygun. Personel güleryüzlü ve yardımcı. Akbaşlarımın mamalarını buradan almayı tercih ediyorum. Park sorunu yok ve mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum ama açık da alabilirsiniz.

2023-10-29 Mehmet

Mağazada birçok kuru mama çeşidi bulunuyor ve fiyatlar makul seviyede. Akbaşlarımın mamalarını almak için tercih ettiğim bir yer. Personel güleryüzlü ve yardımcı. Park sorunu yok ve mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum ama açık da alabilirsiniz.

2023-11-03 İrem

Mağazada birçok kuru mama çeşidi mevcut. Fiyatlar makul ve personel güleryüzlü. Akbaşlarımın mamalarını almak için tercih ettiğim bir yer. Park sorunu yok ve mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum ama açık da alabilirsiniz.

2023-11-08 Deniz

Mağazada ihtiyacınız olan her türlü mama çeşidi bulunuyor. Fiyatlar diğer yerlere göre uygun. Personel güleryüzlü ve yardımcı. Akbaşlarımın mamalarını buradan almayı tercih ediyorum. Park sorunu yok ve mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum ama açık da alabilirsiniz.

2023-11-13 Selin

Mağazada birçok kuru mama çeşidi bulunuyor, ayrıca kilo ile de açık mamalar satılıyor ve fiyatlar piyasaya göre uygun. Akbaşlarımın mamalarını tercih ettiğim bir yer. Hem güleryüzlü personeli hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Park sorunu yok. Mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum ama açık da alabilirsiniz.

2023-11-18 Ayhan

Mağazada birçok kuru mama çeşidi bulunuyor. Fiyatları diğer yerlere göre makul. Personel güleryüzlü ve yardımcı. Akbaşlarımın mamalarını buradan almayı tercih ediyorum. Park sorunu yok ve mamalar her zaman taze. Ben genellikle 15 kg'lık paketlerde alıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Altın Evcil Pet Ürünleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?