ALO BALONEVİ EVE SERVİS & CROWN Ankara

ALO BALONEVİ EVE SERVİS & CROWN Ankara yakın 80. Sokak, Yıldızevler Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06550

  • Adres: Yıldızevler, Şht. Mustafa Doğan Cd No 92 D:C, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 533 518 81 81
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 39.8748238, 32.8574931

ALO BALONEVİ EVE SERVİS & CROWN Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ALO BALONEVİ EVE SERVİS & CROWN Ankara yorumlar

Bölgesine göre güzel. Mağazalar nezih, insan yoğunluğu yok. Aradığınız her mağaza mevcut. Sineması yine yeterli sayılır. Yemek alanı biraz dar ama bu avmyi fazlasıyla kaldırabiliyor. - 1 katdaki mağazalara ulaşmak biraz yorucu oluyor

Bir çok parti malzemesini buradan bulmak mümkün.. çalışanlar oldukça ilgili ancak gereksiz pahalı.. aynı malzemeleri ve markaları daha cüzi miktarlar ile çevrede bulmak mümkün.. eleştirilere açık değil .. bir anne olarak elbette bir … Daha fazla

Çocugumuz 2 yaşina girdigi bugunde gordion baloon evi buyuk bir sevincle kosarak girdik Bizi karşılayan bayan bir baloon evinde calısabilecek niteliklere yakısmayacak … Daha fazla

2023-09-17 Ali

Bölgesine göre güzel. Mağazalar nezih, insan yoğunluğu yok. Aradığınız her mağaza mevcut. Sineması yine yeterli sayılır. Yemek alanı biraz dar ama bu avmyi fazlasıyla kaldırabiliyor. - 1 katdaki mağazalara ulaşmak biraz yorucu oluyor.

2023-09-17 Merve

Bir çok parti malzemesini buradan bulmak mümkün.. çalışanlar oldukça ilgili ancak gereksiz pahalı.. aynı malzemeleri ve markaları daha cüzi miktarlar ile çevrede bulmak mümkün.. eleştirilere açık değil .. bir anne olarak elbette bir … Daha fazla;

2023-09-17 Ahmet

Çocugumuz 2 yaşina girdigi bugunde gordion baloon evi buyuk bir sevincle kosarak girdik Bizi karşılayan bayan bir baloon evinde calısabilecek niteliklere yakısmayacak … Daha fazla

2023-10-02 Fatma

Gordion alışveriş merkezi içinde yer alan balon evi oldukça ilgi çekici. Mağaza genel olarak temiz ve düzenli. Personel de ilgili. Fiyatlar biraz yüksek olsa da çeşitlilik fazla.

2023-10-07 Mehmet

Balon evi mağazasında birçok parti malzemesi bulunuyor. Çalışanlar ilgili ve yardımsever. Ancak fiyatlar biraz pahalı. Aynı ürünleri daha uygun fiyatlarla başka mağazalarda bulmak mümkün.

2023-10-12 Ayşe

Gordion AVM içinde yer alan balon evi mağazasında çocuğumuzun doğum günü partisi için aradığımız her şeyi bulabildik. Çalışanlar nazik ve yardımcı oldular. Fiyatlar biraz yüksek, ama kaliteli ürünler olduğu için değer.

2023-10-17 Fikret

Balon evi mağazasında çeşitli parti malzemeleri bulunuyor. Ancak fiyatlar biraz pahalı. Ayrıca mağaza biraz küçük ve kalabalık olabiliyor.

2023-10-22 Deniz

Gordion AVM içindeki balon evi mağazasında alışveriş yapmak oldukça keyifli. Personel çok yardımcı ve ilgili. Mağaza temiz ve düzenli. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli ürünler sunuluyor.

2023-10-27 Gamze

Balon evi mağazasında çocuğumun doğum günü partisi için ihtiyacım olan her şeyi bulabildim. Çalışanlar yardımcı ve bilgili. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kaliteli ürünler satılıyor.

2023-11-01 Berkay

Gordion AVM içindeki balon evi mağazasında çocuğumun doğum günü partisi için aradığım her şeyi bulabildim. Çalışanlar ilgili ve yardımcı. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kaliteli ürünler sundular.

2023-11-06 Nazlı

Balon evi mağazasında birçok parti malzemesi bulunuyor. Personel yardımcı ve ilgili. Ancak fiyatlar biraz yüksek. Daha uygun fiyatlı ürünler başka mağazalarda bulunabilir.

2023-11-11 Emre

Gordion AVM'deki balon evi mağazasına çocuğumun doğum günü partisi için uğradık. Çok çeşitli ürünler vardı ve çalışanlar yardımcı oldular. Fiyatlar biraz pahalı olsa da kaliteli ürünler satıyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ALO BALONEVİ EVE SERVİS & CROWN Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?