Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği yorumlar

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği yakın Embassy of the Federal Republic of Germany, 114, Atatürk Bulvarı, Tunalı, Kavaklıdere Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06690

  • Adres: Remzi Oğuz Arık, Atatürk Blv No:114, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.906656, 32.856758

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği yorumlar
2023-09-27 Barış

Elçilikteki hizmet kalitesi oldukça iyiydi. Personel yardımcı oldu ve herhangi bir sorunuz olduğunda size yardımcı olabileceklerini bildirdi. Büyükelçilik binası oldukça güzel ve konforlu bir atmosfere sahipti. Benim deneyimim genel olarak olumlu oldu.

2023-09-27 Ayşe

Elçiliğe rezervasyon yaptırdığım için çok beklemek zorunda kalmadım. Personel çok nazik ve yardımcıydı. Büyükelçilik binası çok temiz ve düzenliydi. Hizmet çok kaliteliydi ve ayrıca fiyatlar da makuldü. Kendi deneyimim oldukça olumluydu ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-27 Mehmet

Büyükelçilik binasının dekorasyonu oldukça etkileyiciydi. Ayrıca personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Hizmet çok hızlıydı ve rezervasyon yapmadan bile çok beklemek zorunda kalmadım. Elçilikteki deneyimim oldukça olumluydu.

2023-10-12 Selin

Elçilik binasının atmosferi çok hoştu. Her şey çok güzel ve temizdi. Personel çok kibar ve yardımseverdi. Benim için beklemek çok uzun değildi. Hizmet kalitesi harikaydı ve fiyatlar da uygunluk gösteriyordu. Elçilik deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-17 Cemal

Elçilik binası oldukça iyi bir izlenime sahip. Personel çok dostça ve profesyonel. Hizmet hızlıydı ve kaliteliydi. Ambiyans çok güzeldi ve fiyatlar da uygunluk gösteriyordu. Büyükelçiliği ziyaret ettiğim için oldukça memnunum.

2023-10-22 Esra

Elçilik ziyaretim sırasında beklemek zorunda kalmadım. Personel çok yardımsever ve nazikti. Elçilik binası çok güzel ve rahattı. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi ve ödediğiniz paraya değerdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-27 Murat

Elçilik personeli oldukça profesyonel ve yardımcı olmaktan mutlu görünüyordu. Büyükelçilik binası çok güzel bir dekorasyona sahipti ve atmosfer oldukça hoştu. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve beklemek zorunda kalmadım. Elçilik deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-01 Gizem

Elçilik binası hakkında çok olumlu bir izlenimim oldu. Personel çok dostça ve yardımcıydı. Büyükelçilikte beklemek zorunda kalmadım. Hizmet kalitesi harikaydı ve fiyatlar da makuldü. Genel olarak, kendim ve ailem için çok iyi bir deneyimdi.

2023-11-06 Emre

Elçilik binası oldukça etkileyiciydi. Personel çok samimi ve profesyoneldi. Hizmet çok hızlıydı ve beklemek zorunda kalmadım. Büyükelçilikteki deneyimim oldukça olumluydu.

2023-11-11 Nesrin

Elçilik binası güzel bir atmosfere sahipti. Personel çok yardımsever ve nazikti. Hizmet kalitesi oldukça iyiydi ve bekleme süresi kısaydı. Fiyatlar da makuldü. Elçilik deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-11-16 Ahmet

Elçilik binasının dekorasyonu oldukça etkileyiciydi. Personel çok nazik ve yardımcıydı. Hizmet çok kaliteliydi ve ayrıca fiyatlar da uygunluk gösteriyordu. Benim deneyimim oldukça olumlu oldu ve kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-21 Zeynep

Elçilikte rezervasyon yapmadığım için biraz beklemek zorunda kaldım. Ancak personel çok yardımseverdi ve beklemek zorunda kalmış olmamı telafi etmeye çalıştı. Elçilik binası çok temiz ve düzenliydi. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve fiyatlar da uygunluk gösteriyordu. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu ve tekrar giderim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?