Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi yorumlar

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi yakın Yalıncak Mahallesi, Çimenli, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61290

  • Adres: Yalıncak, İstiklal Cad./sahil Sok. No:10, 61220 Trabzon Merkez/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 334 04 24
  • Enlem, Boylam: 40.980039, 39.8183623

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi yorumlar

Kenarları çevrili ağaçlar arasında şirin bir bina Adlı Tıpa çıkmadan sağda .Konum güzel servisi var. velilerden yorum alınınca geri ihtiyacı olan çocuğunu getirmesi kaldı. Bildiğim kadar Yönetici eşiyle bırlıkte çalışıyor sorduğum kişilerde mennun.

2023-09-24 Ayşe

Çocuğumu Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderiyorum ve çok memnunum. Eğitim ve rehabilitasyon merkezi güzel bir konumda, bahçe içerisinde yer alıyor. Servisleri de mevcut ve personelleri oldukça yardımcı. Çocuğumun ihtiyaçlarına uygun bir eğitim sunuluyor. Yönetici ve eşi de işleriyle ilgileniyor ve her konuda yardımcı oluyorlar.

2023-09-24 Mehmet

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne çocuğumu göndermeyi düşünüyorum. Merkez yeni bir bina ve ağaçlar arasında çok güzel bir atmosfere sahip. Servislerinin olması da büyük bir avantaj. Yöneticinin eşiyle birlikte çalışması ve memnuniyetiyle ilgili velilerden olumlu yanıtlar alınması güven verici.

2023-09-24 Ayhan

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki deneyimimizden oldukça memnunuz. Merkez güzel bir konumda bulunuyor ve çocuğumuzun ihtiyaçlarına uygun bir eğitim alıyor. Personelleri de yardımcı ve ilgili. Yönetici ve eşi de iyi bir ekip çalışması yapıyorlar.

2023-10-09 Fatma

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ni tercih etmek için velilerden aldığımız geri bildirimler oldukça iyiydi. Bahçe içinde bir bina olduğu için çevredeki ağaçlarla çoğu zaman çocuğumuz doğa içinde eğitim alıyor. Servisleri de mevcut ve personelleri çok iyi. Memnuniyetimiz ise yönetici ve eşiyle ilgili aldığımız olumlu yorumlarla daha da arttı.

2023-10-14 Ali

Yeni bir eğitim merkezi olduğu için Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkez'i tercih ettik. Konumu güzel, bahçeye sahip olduğu için çocuğumuz doğa içinde daha iyi bir eğitim alıyor. Servisleri de mevcut ve personelleri yardımcı. Yönetici ve eşi de işlerini ciddiyetle yürütüyorlar.

2023-10-19 Esra

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'nden çok memnunuz. Merkez güzel bir konumda ve çocuğumuzun ihtiyaçlarına uygun bir eğitim sunuyor. Servisleri de mevcut ve personelleri oldukça yardımcı. Yönetici ve eşi işlerini titizlikle yürütüyorlar.

2023-10-24 Murat

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne çocuğumuzu gönderiyoruz ve çok memnunuz. Merkez bahçe içinde yer aldığı için çocuğumuz doğayla iç içe bir eğitim alıyor. Yönetici ve eşi de memnuniyetimiz için büyük önem taşıyor, her konuda yardımcı oluyorlar.

2023-10-29 Cemile

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çocuğumuzun eğitim almasından çok memnunuz. Merkez konum olarak güzel bir yerde bulunuyor ve personelleri oldukça yardımcı. Yönetici ve eşi işlerini ciddiyetle yürütüyorlar ve veli memnuniyetine büyük önem veriyorlar.

2023-11-03 Ömer

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çocuğumuzun eğitim almasından çok memnunuz. Merkez güzel bir atmosfere sahip ve servisleri mevcut. Personelleri de oldukça yardımcı. Yöneticinin eşiyle birlikte çalışması ve veli memnuniyetine önem vermesi bizi güvende hissettiriyor.

2023-11-08 Seda

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ni tercih etmek için velilerden aldığımız geri bildirimler oldukça iyiydi. Çocuğumuzun ihtiyaçlarına uygun bir eğitim alıyor ve personelleri de yardımcı. Yönetici ve eşi işlerini birlikte yürütüyor ve memnuniyetimizi önemsiyorlar.

2023-11-13 Hasan

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne çocuğumuzu göndermek istiyoruz. Merkez konumu bakımından güzel bir yerde bulunuyor ve çocuğumuzun ihtiyaçlarına uygun bir eğitim sunuluyor. Servisleri de mevcut ve personelleri yardımcı. Yönetici ve eşi de olumlu geri bildirimler alıyor.

2023-11-18 Gül

Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'ni tercih ediyoruz ve memnunuz. Merkez bahçe içinde bulunuyor ve çocuğumuz doğa içinde eğitim alıyor. Servisleri de mevcut ve personelleri yardımcı. Yönetici ve eşi işlerini ciddiyetle yürütüyorlar ve veli memnuniyeti sağlamaya özen gösteriyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Alkış Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?