Alay Optik yorumlar

Alay Optik yakın Karasait Mah., Taşköprü, Kastamonu, Black Sea Region, 37400

  • Adres: Karasait, Kara Sait Sk. NO:1/A, 37400 Taşköprü/Kastamonu, Türkiye
  • Telefon: +90 544 747 47 92
  • Web sitesi: google.com
  • Enlem, Boylam: 41.5111298, 34.21556

Alay Optik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Alay Optik yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Alay Optik'ten gözlük aldım ve çok memnun kaldım. Personel son derece yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşıladı. Optik mağazası oldukça temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle para değerinde bir deneyimdi. Genel olarak, Alay Optik'teki deneyimim harikaydı.

2023-09-21 Mehmet

Son derece profesyonel bir hizmet aldım. Personel, gözlükler ve lensler hakkında çok bilgiliydi. Optik mağazası oldukça modern ve rahattı. Beklemek için hiç zamanımı harcamadım çünkü rezervasyon yapmıştım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da uygun idi. Genel olarak, Alay Optik'te çok iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-06 Ahmet

Alay Optik'e ilk kez gittim ve oldukça etkilendim. Personel son derece dostça ve yardımseverdi. Optik mağazasının atmosferi çok hoştu ve dekorasyon da harikaydı. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatlar uygun idi. Genel olarak, Alay Optik'teki deneyimim mükemmeldi.

2023-10-11 Zeynep

Alay Optik'te gözlük satın aldım ve oldukça memnun kaldım. Personel, gözlük seçimimde bana yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşıladı. Optik mağazası temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve değerliydi. Genel olarak, Alay Optik'teki deneyimim harika oldu.

2023-10-21 Hatice

Alay Optik'ten çok olumlu bir deneyim yaşadım. Personel son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Optik mağazası temiz ve moderndi. Bekleme süresi kısadı çünkü rezervasyon yapmıştım. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun idi. Genel olarak, Alay Optik'teki deneyimim harikaydı.

2023-10-31 Emine

Alay Optik'te gözlük satın aldım ve oldukça memnunum. Personel son derece yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşıladı. Optik mağazası temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygun idi. Genel olarak, Alay Optik'teki deneyimim harika oldu.

2023-11-10 Selin

Alay Optik'ten harika bir deneyim yaşadım. Personel son derece profesyonel ve yardımcı oldu. Optik mağazası temiz ve moderndi. Bekleme süresi oldukça kısaldı çünkü rezervasyon yapmıştım. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatlar da uygun idi. Genel olarak, Alay Optik'teki deneyimim mükemmeldi.

2023-11-15 Ali

Alay Optik'te gözlük satın aldım ve çok memnun kaldım. Personel son derece yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşıladı. Optik mağazası temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle para değerinde bir deneyimdi. Genel olarak, Alay Optik'teki deneyimim harikaydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Alay Optik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?