Alanya Bungee Jumping yorumlar

Alanya Bungee Jumping yakın Water Planet Hotel & Aquapark, Şarburun Caddesi, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 07415

  • Adres: Okurcalar, 07400 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 744 58 93
  • Web sitesi: alanyabungy.com
  • Enlem, Boylam: 36.6455058, 31.6782507

Alanya Bungee Jumping, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Alanya Bungee Jumping yorumlar

One of those best experiences in life! Amazing team, safety is top priority, instructions are clear to understand and follow. Taking first step into unknown is scary, but so important as you learn to let it go in life, let go of control and simply enjoy it and every moment. Highly recommended place :) Thanks guys! Daha fazla

Ölmeden önce yapılacaklar listemdeydi. Uzun zamandir yapmayi planliyoduk. Alanya'da oldugunu ögrendik usenmeden Isparta'dan geldik. Iyiki gelmisiz. Tahminimden cok daha guzel zevk aldim. Cok harika bi deneyim oldu benim icin. Sadece jumping … Daha fazla

Yükseklik korkum olmasına rağmen dizlerim titreye titreye Türkiyenin en yüksek atlama noktasından beni atlatan Aytaç abime, en komik anıları bana bırakan fotoğrafçı abime ve o yükseklikte karşıma çıkan mükemmel deniz manzarasına çok teşekkürler. Hayatta bir kere olsun deneyimleyin arkadaşlar, zaten bir daha unutmazsınız :)

2023-09-28 Emel

Hayatta bir kere olsun deneyimleyin arkadaşlar, zaten bir daha unutmazsınız :)

2023-09-28 Ahmet

Ölmeden önce yapılacaklar listemdeydi. Uzun zamandir yapmayi planliyoduk. Alanya'da oldugunu ögrendik usenmeden Isparta'dan geldik. Iyiki gelmisiz. Tahminimden cok daha guzel zevk aldim. Cok harika bi deneyim oldu benim icin. Sadece jumping istesekde onlar deniz batisi yaptirdilar!

2023-09-28 Ayşe

Yükseklik korkum olmasına rağmen dizlerim titreye titreye Türkiyenin en yüksek atlama noktasından beni atlatan Aytaç abime, en komik anıları bana bırakan fotoğrafçı abime ve o yükseklikte karşıma çıkan mükemmel deniz manzarasına çok teşekkürler.

2023-10-13 Mehmet

One of those best experiences in life! Amazing team, safety is top priority, instructions are clear to understand and follow. Taking first step into unknown is scary, but so important as you learn to let it go in life, let go of control and simply enjoy it and every moment. Highly recommended place :) Thanks guys!

2023-10-18 Beyza

Geçen sene yaptık ışte. İlk başta aklım karışmıştı. Sonra cesaret ettim. Şimdi giyer çekerim!

2023-10-23 Fatma

Çok güzel bir deneyim oldu, çok eğlendik. Atmosferi çok hoştu ve personel çok yardımcı oldular. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

2023-10-28 Cem

Burada eğlendim, güvende hissettim ve personel çok profesyoneldi. Parasının karşılığını aldığımı düşünüyorum. Tekrar gelmek istiyorum!

2023-11-02 Gül

Harika bir deneyimdi! Tüm ekibe teşekkürler, güzel anılarımız oldu. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-07 Ali

Bungee jumping yapmak için mükemmel bir yer! Eğlence ve heyecan dolu bir deneyim. Kesinlikle denemelisiniz!

2023-11-12 Hatice

Çok iyi insanlarla tanıştım, eğlendim. İyi bir deneyim yaşadım ve asla unutmayacağım. Herkese tavsiye ederim!

2023-11-17 Kadir

Burada çok eğlendik, gözlerimizin önünden düşmek üzere iken atlayış performansı ile imdadımıza yetişen personel çok iyilerdi!

2023-11-22 Esra

Bir arkadaşımla bu deneyimi hep beraber yaşamak için Alanya'ya geldik ve iyi ki gelmişiz! Mükemmel bir deneyim oldu, kesinlikle tekrar geleceğiz!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Alanya Bungee Jumping?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?