Ala soğutma

Ala soğutma yakın Soğuksu Mahallesi, Alaşehir, Manisa, Aegean Region, 45600

  • Adres: Soğuksu, İstiklal Cd. No:185, 45600 Alaşehir/Manisa, Türkiye
  • Telefon: +90 534 686 23 08
  • Enlem, Boylam: 38.3474866, 28.5183876

Ala soğutma, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ala soğutma yorumlar
2023-09-18 Ahmet

Bu tamirhane gerçekten harika bir müşteri hizmetine sahip! Çalışanları çok yardımcı ve dost canlısı. Beyaz eşyamın tamiri için bir randevu aldığımda hemen onsite gelip sorunumu çözdüler. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-18 Merve

Ala soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne önceki hafta gittim ve müşteri hizmetleri çok iyiydi. Çalışanlar nazikti ve sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler. Fiyatları da oldukça makuldu. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-09-18 Cem

Bu tamirhaneye giderken ilk izlenimim çok olumlu oldu. Çalışanlar güler yüzlü ve profesyonel. Yaptıkları işten gerçekten anladıklarını gösteriyorlar. Bekleme süresi de oldukça kısaydı ve hijyenik bir ortamda hizmet aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Elif

Ala soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ni birkaç kez ziyaret ettim ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Çalışanların samimiyeti ve işlerindeki uzmanlıkları takdire değer. Tamiratlarını zamanında ve sorunsuz bir şekilde yapıyorlar. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Murat

Bu tamirhanenin personeli son derece yardımsever ve profesyonel. Beyaz eşyamın tamiratı için hızlı ve etkili bir hizmet aldım. Fiyatları da oldukça makuldu. Tekrar ihtiyaç duyduğumda kesinlikle geri geleceğim.

2023-10-13 Ayşe

Ala soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne ilk kez gittim ve memnun kaldım. Çalışanlar cana yakın ve yardımseverlerdi. Fiyatları biraz yüksek olsa da hızlı ve etkili bir tamirat hizmeti aldım. Genel olarak iyi bir deneyimdi.

2023-10-18 Mustafa

Bu tamirhanenin atmosferi oldukça hoş ve rahattı. Çalışanlar her zaman güler yüzlü ve profesyoneldi. Beyaz eşyamın tamiri için beklerken rahat edebileceğiniz oturma alanları ve içecek servisi gibi olanaklar da mevcuttu. Teknik servis hizmetleri de oldukça iyiydi.

2023-10-23 Sevgi

Ala soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne geçen hafta gittim ve karşılandığım müşteri hizmeti mükemmeldi. Bekleme süresi çok kısaydı ve çalışanlar son derece profesyonel ve yardımseverdi. Faturayı ödedikten sonra beyaz eşyamın aynı gün tamir edildiğini söyleyebilirim. Çok memnun kaldım!

2023-10-28 Çağla

Bu tamirhanede fiyatlar oldukça makuldu ve müşteri hizmeti harikaydı. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Beyaz eşyamın tamiri için bir randevu almak çok kolaydı ve tamirat işlemi hızlı bir şekilde gerçekleştirildi. Sonuç olarak, kaliteli bir hizmet aldım ve memnun kaldım.

2023-11-02 Emre

Ala soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne geçtiğimiz hafta gittim ve müşteri hizmetleri çok iyiydi. Çalışanlar son derece profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde yapıyorlar. Tamirat için beklediğim süre oldukça kısaydı ve fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Selin

Bu tamirhane oldukça iyi donanımlı ve hijyenik bir ortama sahip. Çalışanlar işlerinde uzman ve güler yüzlü. Fiyatlar da oldukça makuldu ve hızlı bir hizmet aldım. Beyaz eşyalarımı güvenle teslim edebildiğim bir yer. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-12 Serkan

Ala soğutma Beyaz Eşya Tamirhanesi'ne beyaz eşyamın tamiri için gittim ve son derece memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler. Fiyatlar da oldukça uygun. Bir daha beyaz eşyamla ilgili bir sorun yaşarsam kesinlikle geri geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ala soğutma?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?