AKYILDIZ yorumlar

AKYILDIZ yakın Gürcüdağ Sokağı, Zümrütevler Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34852

  • Adres: Zümrütevler, Gürcüdağ Sk No:42/1, 34852 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 571 12 67
  • Web sitesi: akyildizrestorasyon.com
  • Enlem, Boylam: 40.938136, 29.147387

AKYILDIZ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AKYILDIZ yorumlar
2023-09-22 Ayşe

AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı, binamızın restorasyon işlerini gerçekleştirdi. Çalışkan ve uzman bir ekip ile çalıştıkları için çok memnun kaldık. Restorasyon sonrası binamızın görünümü harika oldu. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

2023-09-22 Mehmet

AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'nın hizmetlerinden çok memnun kaldım. Bina restorasyonu için onları tercih ettim ve kesinlikle doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Kaliteli işçilikleri ve hızlı çalışmaları sayesinde binamızı kısa sürede yenilediler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ahmet

Bina restorasyon işlerini AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'na yaptırdık. Çok profesyonel bir ekip ile çalıştıkları için çok memnun kaldık. İşlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

2023-10-07 Fatma

AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'ndan hizmet aldık ve çok memnun kaldık. İlgili ve profesyonel bir ekiple çalışmak gerçekten güzel bir deneyimdi. Binamızın restorasyonu çok iyi bir şekilde yapıldı ve sonuçtan çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz.

2023-10-12 Merve

Bina restorasyonu için AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'nı tercih ettik ve çok memnun kaldık. İşlerini profesyonel bir şekilde ve zamanında tamamladılar. Hizmetleri kesinlikle kalitelidir, tavsiye ederim.

2023-10-17 Ali

AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'ndan hizmet aldık ve çok memnun kaldık. Çalışanlar oldukça profesyonel ve işlerini hızlı bir şekilde tamamladılar. Binamızın restorasyonu sonrası çok güzel bir görünüme kavuştu. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

2023-10-22 Aysel

AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'ndan hizmet aldık ve çok memnun kaldık. Binamızın restorasyonu harika bir şekilde yapıldı. Çalışanlar son derece profesyonel ve işlerini zamanında tamamladılar. Tavsiye ederim.

2023-10-27 Mustafa

Bina restorasyon işlerini AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'na yaptırdık ve çok memnun kaldık. Çalışanlar oldukça profesyonel ve kaliteli bir işçilik sergilediler. Binamızın görünümü harika oldu, teşekkür ederiz.

2023-11-01 Emine

AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'ndan hizmet aldık ve çok memnun kaldık. Çalışanlar son derece profesyonel ve işlerini zamanında tamamladılar. Binamızın restorasyonu harika bir şekilde yapıldı. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

2023-11-06 Hüseyin

AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'na binamızın restorasyonu için başvurduk ve çok memnun kaldık. Kendileri işlerini son derece profesyonel ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Binamızın görünümü harika oldu. Teşekkür ederiz.

2023-11-11 Nur

Bina restorasyon işleri için AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'nı tercih ettik ve kesinlikle doğru bir karar vermişiz. Çalışanlar oldukça profesyonel ve işlerini zamanında tamamladılar. Binamızın restorasyonu sonrası görünümü çok güzel oldu. Kesinlikle tavsiye ederiz.

2023-11-16 Cem

AKYILDIZ Bina Restorasyon Hizmeti Sağlayıcısı'ndan hizmet aldık ve çok memnun kaldık. İşlerini zamanında ve düzgün bir şekilde tamamladılar. Binamızın görünümü çok güzel oldu. Teşekkür ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AKYILDIZ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?