AKTAN SÜRÜCÜ KURSU

AKTAN SÜRÜCÜ KURSU yakın Meşhur Sariyer Börek Si̇mi̇t Evi̇, 40/A, Yüzüncü Yıl Bulvarı, Kızılsaray Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07386

  • Adres: Kızılsaray, 60. Sk. 12/1, 07040 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 242 78 81
  • Web sitesi: aktansurucukurslari.com
  • Enlem, Boylam: 36.8922004, 30.6999435

AKTAN SÜRÜCÜ KURSU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AKTAN SÜRÜCÜ KURSU yorumlar

Aktan Sürücü Kursuna kayit yaptirdir.Ehliyetimi alıncaya kadar gösterdikleri ilgi alaka ve destekleri için cok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum. Ehliyet almak için tereddüt etmeden kayıt yaptırabilirsiniz.

Bugün itibariyle ehliyetimi almış olmamı sağlayan kurum. Başta Birgül Hoca'ya, ardından Dursun Hoca'ya ve idari işlerde Vildan Hanım'a tüm katkıları için sonsuz teşekkürler. Disiplin ve ciddiyeti son ana kadar koruyarak, her zaman kurumsal … Daha fazla

Çok memnun kaldım. Ehliyet almamda hep yanımda oldukları için Aktan Sürücü Kursu çalışanlarının tümüne özellikle de Ayla Hanım' a çok teşekkür ederim.

2023-09-17 Emre

Aktan Sürücü Kursu'na kayıt yaptırdım. Ehliyetimi alıncaya kadar gösterdikleri ilgi alaka ve destekleri için çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum. Ehliyet almak için tereddüt etmeden kayıt yaptırabilirsiniz.

2023-09-17 Ayşe

Bugün itibariyle ehliyetimi almış olmamı sağlayan kurum. Başta Birgül Hoca'ya, ardından Dursun Hoca’ya ve idari işlerde Vildan Hanım’a tüm katkıları için sonsuz teşekkürler. Disiplin ve ciddiyeti son ana kadar koruyarak, her zaman kurumsal bir yapıya sahip oldular.

2023-09-17 Fatma

Çok memnun kaldım. Ehliyet almamda hep yanımda oldukları için Aktan Sürücü Kursu çalışanlarının tümüne özellikle de Ayla Hanım'a çok teşekkür ederim.

2023-10-02 Mehmet

Aktan Sürücü Kursu'na kayıt oldum ve son derece memnun kaldım. Kursun eğitim programı çok düzgün ve organize ediliyor. Hem teorik hem de pratik sürüş derslerinde iyi bir şekilde destek alıyorsunuz. Eğitmenler hevesli ve bilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-07 Sevgi

Aktan Sürücü Kursu'ndan ehliyetimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler çok sabırlı ve profesyonel. Sürüş becerilerimi geliştirmemde bana yardımcı oldular. Ayrıca idari çalışanlar da son derece yardımsever ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Ali

Aktan Sürücü Kursu'nda ehliyetimi aldım ve çok memnun kaldım. Eğitmenler çok tecrübeli ve sabırlı. Sürüş dersleri hem eğlenceli hem de verimliydi. Kurumun disiplini ve düzeni de takdir edilesi. Kesinlikle öneririm.

2023-10-17 Deniz

Aktan Sürücü Kursu'na kaydoldum ve son derece pozitif bir deneyim yaşadım. Eğitmenler çok profesyonel ve hevesli. Sürüş becerilerimi geliştirmemde bana büyük destek oldular. Hem teorik hem de pratik dersler süperdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Elif

Aktan Sürücü Kursu'na kaydımı yaptırdım ve eğitmenlerden çok memnun kaldım. Hem teorik hem de pratik dersler çok iyi yapılandırılmıştı. Eğitmenler, motivasyonu yüksek bir şekilde derslere katılıyor ve öğrencileri destekliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Serdar

Aktan Sürücü Kursu'nda ehliyetimi aldım ve son derece memnun kaldım. Kursun programı ve düzeni çok iyi. Eğitmenler bilgili ve sabırlı. İdari çalışanlar da her konuda yardımcı oluyor. Tüm ekip için teşekkürler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Gül

Aktan Sürücü Kursu'na kayıt oldum ve çok memnun kaldım. Eğitmenler gerçekten işlerini iyi yapıyorlar. Hem teorik hem de pratik sürüş derslerinde dikkatli ve sabırlı bir şekilde beni eğittiler. Kurumun düzeni ve atmosferi de çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Ömer

Aktan Sürücü Kursu'na kayıt yaptırdım ve çok memnun kaldım. Eğitim programı çok iyi düzenlenmişti ve eğitmenler gerçekten işlerinde uzman. Eğitim sürecinde her konuda destek aldım ve sorularıma açıklayıcı cevaplar aldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Hatice

Aktan Sürücü Kursu'na kayıt oldum ve ehliyetimi aldım. Kursun eğitim programı çok başarılıydı. Eğitmenler hem eğlenceli hem de öğretici sürüş dersleri verdiler. Ayrıca, idari çalışanlar da her konuda yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AKTAN SÜRÜCÜ KURSU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?