Akademitango yorumlar

Akademitango yakın 14, Paris Caddesi, Kavaklıdere Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06540

  • Adres: Kavaklıdere, Paris Cd. 14/A, 06680 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 533 770 97 17
  • Web sitesi: akademitango.com
  • Enlem, Boylam: 39.9091478, 32.8543487

Akademitango, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Akademitango yorumlar

Eğitimi kaliteli olan, hocalarının samimiyeti ile de kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir tango okulu. Düzenledikleri workshoplar ve maraton da çok keyifli???? …

Ankara’da tango denilince tereddütsüz Akademitango! Profesyonel eğitmen kadrosu, ders işleme disiplini, müfredatın akışı, telafi … Daha fazla

Adının hakkını fazlasıyla veren gerçek bir akademi. Müfredat ile ilerleyip teknik bilgi ve pratiği bir arada veren disiplinli bir eğitim sistemi var. Çarşambaları pratik yapılıyor (hem dans etme, hem kaçırdığınız derslerin telafisini alma, … Daha fazla

2023-09-23 Bengü

Akademitango Dans Stüdyosu gerçekten çok kaliteli bir tango okulu. Hocaların samimiyeti ve eğitim kalitesi mükemmel. Workshoplar ve maratonlar da çok keyifli geçiyor. Kesinlikle tereddüt etmeden bu okulu tercih edebilirsiniz.

2023-09-23 Kadir

Ankara'da tango denildiğinde aklıma ilk olarak Akademitango geliyor. Profesyonel eğitmen kadrosu ve disiplinli bir müfredatla ders işliyorlar. Telafi dersleri ve pratiklerle eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-23 Seda

Akademitango adını fazlasıyla hakkediyor. Müfredatı ile adım adım ilerliyor, teknik bilgileri ve pratiği bir arada sunuyorlar. Ayrıca çarşambaları yapılan pratikler hem dans etme imkanı sağlıyor hem de kaçırdığınız derslerin telafisini yapabilme fırsatı veriyor. Harika bir dans stüdyosu.

2023-10-08 Can

Akademitango gerçekten başarılı bir eğitim veren bir dans stüdyosu. Hocaları çok profesyonel ve iletişimi gayet samimi. Derslerdeki disiplin sayesinde hızla ilerlemenizi sağlıyorlar. Workshop ve maratonlar da çok eğlenceli geçiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşe

Akademitango Dans Stüdyosu'nda aldığım eğitimden çok memnunum. Hocalar gerçekten çok ilgili ve yardımcı oluyorlar. Derslerin planlı ve düzenli olması da çok güzel bir avantaj. Bir tango okulu arıyorsanız kesinlikle tercih edebilirsiniz.

2023-10-18 Mehmet

Akademitango'da aldığım derslerden çok memnunum. Hocaların bilgisi ve eğitim şekli gerçekten kaliteli. Ayrıca çarşamba günleri yapılan pratikler de çok faydalı. Şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-10-23 Elif

Akademitango'da aldığım eğitimden çok memnunum. Ders işleme şekilleri ve telafi dersleri ile herkesin eksiklerini tamamlama imkanı var. Hocaların samimiyeti de ayrıca çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Murat

Akademitango gerçekten profesyonel bir tango okulu. Hocaları çok bilgili ve deneyimli. Derslerdeki düzen ve müfredat çok başarılı. Ayrıca pratik yapma imkanı bulduğunuz çarşamba günleri de çok keyifli geçiyor. Ben çok memnun kaldım.

2023-11-02 Gizem

Akademitango, tango eğitimi almak için tercih edilebilecek en iyi adreslerden biri. Hocaları gerçekten çok iyi ve samimi. Workshop ve maratonlar da çok eğlenceli geçiyor. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-07 Osman

Akademitango Dans Stüdyosu'nda aldığım eğitimden çok memnunum. Hocaların bilgisi ve iletişimi çok iyi. Derslerin düzeni ve telafi sistemi de çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Buse

Akademitango gerçekten harika bir dans stüdyosu. Hocaların bilgisi ve eğitim tarzı gerçekten çok kaliteli. Derslerdeki disiplin sayesinde hızla ilerleyebiliyorsunuz. Çarşamba pratikleri de çok faydalı. Şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-11-17 Emre

Akademitango, eğitimi en kaliteli tango okullarından biridir. Hocaların samimiyeti ve iletişimi gerçekten harika. Derslerdeki disiplin sayesinde ilerleme hızınız çok yüksek oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Akademitango?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?