Aizanoi - Zeus Tapınağı yorumlar

Aizanoi - Zeus Tapınağı yakın Aizanoi, Çavdarhisar - Emet yolu, Kemaller, Yağdığın, Çavdarhisar, Kütahya, Aegean Region

  • Adres: Yukarı, 43774 Çavdarhisar/Kütahya, Türkiye
  • Telefon: +90 274 351 21 01
  • Web sitesi: aizanoi.com
  • Enlem, Boylam: 39.201766, 29.609842

Aizanoi - Zeus Tapınağı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Aizanoi - Zeus Tapınağı yorumlar

eskişehir-izmir istikametinde ilerlerken yol üstünde gördük ve ziyaret etmek istedik. özellikle Zeus tapınağında kendime dönemin bir vatandaşı gibi hissettim. etrafına çimen ekmişler yemyeşildi her yer. doğa ve tarih iç içe muhteşem bir … Daha fazla

Onunde otopark yeri mevcut ve ucretsiz. Roma koprusunun oraya park edip yuruyebilirsiniz de. Muze girisi 50tl ya da muzekart gecerli. Muzekarti gisede cikarabilirsiniz ama yogunluk oldugu icin kart kalmayabilir. Bu yuzden direk muze … Daha fazla

Hala kazısı devam eden, çok düzenli bir antik kent. Ulaşımı çok kolay. Tuvalet ve cafe de bulunmakta. Tapınağın altında mahsen var mutlaka bakın.

2023-09-24 Ali

eskişehir-izmir istikametinde ilerlerken yol üstünde gördük ve ziyaret etmek istedik. özellikle Zeus tapınağında kendime dönemin bir vatandaşı gibi hissettim. etrafına çimen ekmişler yemyeşildi her yer. doğa ve tarih iç içe muhteşem bir deneyim sundu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-24 Ayşe

Onunde otopark yeri mevcut ve ucretsiz. Roma koprusunun oraya park edip yuruyebilirsiniz de. Muze girisi 50tl ya da muzekart gecerli. Muzekarti gisede cikarabilirsiniz ama yogunluk oldugu icin kart kalmayabilir. Bu yuzden direk muze girisinde de satabilirler.

2023-09-24 Mehmet

Hala kazısı devam eden, çok düzenli bir antik kent. Ulaşımı çok kolay. Tuvalet ve cafe de bulunmakta. Tapınağın altında mahsen var mutlaka bakın.

2023-10-14 Ahmet

Beklentilerimin üzerinde bir deneyim yaşadım. Tapınağın atmosferi muhteşemdi ve tarih kokusu hissediliyordu. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-10-24 Mustafa

Yol üzerinde tesadüfen keşfettiğim bu anıt beni çok etkiledi. Muhteşem bir tarihi atmosferi var ve çevre düzenlemesi çok güzel yapılmış. Kesinlikle ziyaret edilmeli.

2023-10-29 Gülay

Anıtın girişindeki otopark alanı çok rahat ve ücretsiz. Ayrıca, müze kart ile giriş yapabiliyorsunuz. Ancak kartlar hızla tükeniyor, bu yüzden erken gitmek önemli.

2023-11-03 Murat

Zeus tapınağının altında bulunan mahseni keşfetmek büyüleyici bir deneyimdi. Tarihle iç içe bir atmosferde gezinmek harikaydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Aizanoi - Zeus Tapınağı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?