Ahmet saçlı diyanet gençlik merkezi yorumlar

Ahmet saçlı diyanet gençlik merkezi yakın Kaymakam Hasan Tütün Mah., Besni, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region, 02300

  • Adres: Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi, nursa evleri, zemin kat, Arif Ağaoğlu Bulvarı, Besni/Adıyaman, Türkiye
  • Telefon: +90 530 518 23 25
  • Enlem, Boylam: 37.6917155, 37.8472512

Ahmet saçlı diyanet gençlik merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ahmet saçlı diyanet gençlik merkezi yorumlar
2023-09-24 Murat

Gençlik merkezinin kafesinden çok memnun kaldım. Çok çeşitli yiyecek ve içecekler sunuyorlar ve hepsi taze ve lezzetli. Fiyatlar da oldukça makul. Garsonlar çok nazik ve hızlı hizmet veriyorlar. Ayrıca gençlik merkezinin atmosferi çok hoş ve rahat.

2023-09-24 Ayşe

Ahmet Saçlı Diyanet Gençlik Merkezi Kafesi harika bir deneyimdi. Yiyecekler çok lezzetliydi ve fiyatlar da oldukça uygun. Garsonlar çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Ayrıca kafe çok temiz ve ferah bir ortama sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-09 Fatma

Ahmet Saçlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin kafesinde kahve içtik ve çok memnun kaldık. Ambiyans çok güzeldi ve çalışanlar çok nazikti. Fiyatlar da uygun ve kahveler çok lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-10-14 Mehmet

Gençlik merkezinin kafesinde vakit geçirmekten keyif aldım. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar da uygun. Garsonlar çok yardımsever ve hızlı hizmet veriyorlar. Kafede gezerken çeşitli etkinlikler ve oyunlar da mevcut. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-10-19 Zeynep

Diyanet gençlik merkezinin kafesi oldukça uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunuyor. Ancak hizmet biraz yavaş olabiliyor ve rezervasyon yapmak gerekebiliyor. Yine de güzel bir deneyimdi ve atmosfer oldukça güzeldi.

2023-10-24 Ahmet

Kafede yemek yedim ve çok memnun kaldım. Yemekler taze ve lezzetliydi, fiyatlar da uygun. Garsonlar çok nazik ve hızlı hizmet veriyorlar. Ayrıca kafede rahat bir ortam var ve güzel bir atmosfere sahip. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Selin

Ahmet Saçlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin kafesi harika bir deneyimdi. Yiyecekler çok lezzetliydi ve fiyatlar da oldukça uygun. Garsonlar çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Kafe çok temiz ve ferah bir ortama sahip. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-03 Oğuz

Gençlik merkezinin kafesinden çok memnun kaldım. Yiyecek ve içeceklerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da oldukça makul. Servis hızlıydı ve garsonlar çok nazikti. Ayrıca kafe çok temiz ve şık bir atmosfere sahipti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 İrem

Ahmet Saçlı Diyanet Gençlik Merkezi'nin kafesinde harika bir deneyim yaşadım. Yiyecekler lezzetliydi ve fiyatlar uygun. Garsonlar çok yardımseverdi ve hızlı hizmet sağladılar. Kafe dekorasyonu da çok hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Ebru

Ahmet Saçlı Diyanet Gençlik Merkezi Kafesi'ni sevdim. Garsonlar çok nazikti ve hızlı hizmet verdiler. Fiyatlar da uygun ve yemekler lezzetliydi. Kafe dekorasyonu da çok hoştu. Tek olumsuzluk, biraz kalabalık olmasıydı. Genel olarak, iyi bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ahmet saçlı diyanet gençlik merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?