Ahi Stadyumu yorumlar

Ahi Stadyumu yakın Ahi Stadyumu, Kadıhanı Caddesi, Kayabaşı Mah., Kırşehir, Kırşehir, Central Anatolia Region, 40100

  • Adres: Nasuhdede, Nasuhdede Cd. No:4, 40100 Kırşehir Merkez/Kırşehir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.1478433, 34.1559577

Ahi Stadyumu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ahi Stadyumu yorumlar

Kırşehir şehir merkezinin merkezinde bulunan güzel bir yer, şehrin en önemli stadyumu ve en önemli futbol maçları burada yapılıyor, yerel ve bölgesel takımlar için imkanlar mevcut. it, tüm hizmetler ve ulaşım,,, şehre geldiğinizde mutlaka uğramanızı tavsiye ederim,, Ker State Şehir, Türkiye ???? …

3 yıldır , kızımın spor dersleri nedeni ile hafta sonları orada bulunuyoruz. Okullar arası maçları da izleyebiliyoruz. Sıcak, güvenilir bir ortam ☺️

2023-09-23 Emine

Stadyum klâsik Anadolu formunda. Zemin çok iyi. Canlı yayınlar için biraz daha gelişime ihtiyaçları var. Taraftarlar Kırşehir Belediye Spor takımına çok iyi destek veriyor. Ayrıca Ahi Evran ve Neşet Ertaş'ın memleketi olarak da şehir olarak çok beğendim. Şirin bir yer.

2023-09-23 Ali

Kırşehir şehir merkezinde bulunan bu stadyum çok güzel bir yer. Şehirdeki en önemli stadyum ve en büyük futbol maçları burada yapılıyor. Yerel ve bölgesel takımlar için tüm imkanlar mevcut. Ayrıca tüm hizmetler ve ulaşım da çok iyi. Şehre geldiğinizde burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

2023-09-23 Meryem

Kızımın spor dersleri için hafta sonları buraya geliyoruz. Sıcak ve güvenli bir ortamda derslerini yapıyor ve okullar arası maçları izleme şansı buluyoruz. Çok memnunuz.

2023-10-08 Ahmet

Kırşehir'de kısa bir süre yaşadığım için stadyumu birkaç kez ziyaret ettim. Zeminin kalitesi gerçekten çok iyiydi, taraftarlar da takımlarına harika bir destek veriyor. Şehir olarak da oldukça beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Ayşe

Kırşehir'de bulunan stadı birkaç kez ziyaret ettim. Alanın güzelliği beni etkiledi. Stadyumun atmosferi harikaydı. Maçları izlemek gerçekten keyifliydi. Burayı ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

2023-10-18 Hüseyin

Kırşehir'deki bu stadyumu ziyaret etmekten çok memnun kaldım. Zemin, tesisler ve hizmetler harikaydı. Personel de çok dostça ve yardımseverdi. Kısacası mükemmel bir deneyimdi.

2023-10-23 Hatice

Stadyumu hafta sonu maçları için ziyaret etmeye gittim. Atmosfer harikaydı ve taraftarlar gerçekten takımlarına büyük destek veriyorlar. Çok keyifli bir deneyimdi.

2023-10-28 Mustafa

Kırşehir'deki bu stadyumu ziyaret etmek benim için harika bir deneyimdi. Alanın güzelliği ve atmosfer gerçekten etkileyiciydi. Futbol maçlarını bu stadyumda izlemek çok keyifliydi.

2023-11-02 Fatma

Ahi Stadyumu'nu ziyaret ettim ve gerçekten etkilendim. Tesisi çok güzel, personel de çok yardımsever ve ilgili. Maçları izlemek gerçekten keyifliydi.

2023-11-07 Ömer

Stadyumu birkaç hafta önce ziyaret ettim ve gerçekten çok beğendim. Sıcak bir atmosferi var ve maçları izlemek gerçekten keyifliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Gülay

Kırşehir'e tatil için geldiğimde, Ahi Stadyumu'nu ziyaret etme fırsatı buldum. Kesinlikle etkileyici bir deneyimdi. Stadyumun atmosferi harikaydı ve maçları çok keyifliydi.

2023-11-17 Kadir

Kırşehir'deki Ahi Stadyumu'nu ziyaret ettim ve gerçekten hoşuma gitti. Zemin çok iyi ve tesisler de oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ahi Stadyumu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?