AHABURA EYUBUN YERİ yorumlar

AHABURA EYUBUN YERİ yakın Sivas-Yozgat yolu, Haliminhanı, Köklüce, Sivas Merkez, Sivas, Central Anatolia Region

  • Adres: Köklüce Kökluce köyü, Sivas Yozgat karayolu cad no57, 58500 Sivas, Türkiye
  • Telefon: +90 546 850 45 63
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 39.7183849, 36.8312267

AHABURA EYUBUN YERİ, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AHABURA EYUBUN YERİ yorumlar

atmosferi ile kesinlikle insani büyüleyen bir yer. sivastan çıkarken veya sivasa girerken mutlaka ugramalisiniz. biz ailecek sivas köftesini tercih ettik ve ordulu bi aile olarak gayet memnun kaldik. Daha fazla

Hakkari güreş ekibi olarak Eyüp ustamiza misafir olduk üst düzey hizmet ve süper ötesi yemekleri ile hayran bıraktırdı bizi kendisine kesinlikle gelmeniz gereken bir yer yemeklerden doydugumuz kadar sohbeti ile doyurdu bizi Eyüp ustam... Daha fazla

Bir servis Şoförü olarak yıllardır yollardayım ve Türkiye nin hiç bir yerinde görmediğim ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.. Gerçekten Çok güzeldi. Herkese tavsiye ederim.. Daha fazla

2023-09-25 Ayşe

Atmosferi ile kesinlikle insani büyüleyen bir yer. Sivastan çıkarken veya Sivasa girerken mutlaka uğramalısınız. Biz ailecek Sivas köftesini tercih ettik ve Ordulu bir aile olarak gayet memnun kaldık.

2023-09-25 Ali

Hakkari güreş ekibi olarak Eyüp ustamıza misafir olduk. Üst düzey hizmet ve süper ötesi yemekleri ile hayran bıraktırdı bizi. Kesinlikle gelmeniz gereken bir yer. Yemeklerden doyduğumuz kadar sohbeti ile doyurdu bizi Eyüp ustam.

2023-09-25 Mehmet

Bir servis şoförü olarak yıllardır yollardayım ve Türkiye'nin hiçbir yerinde görmediğim ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Gerçekten çok güzeldi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-10 Fatma

Muhteşem bir mekan. İlgili ve güler yüzlü personeli ile kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Lezzetli yemeklerini kesinlikle denemelisiniz.

2023-10-15 Ahmet

Yemeklerin lezzetli olması bir yana, servis hızlı ve özenli. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Zeynep

Çok keyifli bir deneyimdi. Yemekler harikaydı ve personel son derece ilgiliydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-25 Mustafa

Ortamın dekorasyonu çok güzel ve ferah. Yemeklerin lezzeti de muhteşem. Ancak biraz daha uygun fiyatlı olabilir.

2023-10-30 Seda

Ailecek gittiğimiz bir restorandı. Çocuklarımızın da hoşuna gitti. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar yeterliydi. Fiyatları da makuldi. Memnun kaldık.

2023-11-04 Eren

Servis çok hızlı ve özenliydi. Personel güler yüzlü ve ilgili. Yemeklerin lezzeti de tartışılmaz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-14 Kadir

Bir iş yemeği için gittiğim restoranda mükemmel bir hizmet aldık. Yemeklerin lezzeti de harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AHABURA EYUBUN YERİ?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?