Adrenalin yorumlar

Adrenalin yakın 49, Necatibey Caddesi, Karaköy, Kemankeş Karamustafa Paşa, Müeyyedzade Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34425

  • Adres: Müeyyedzade, Gayret Han, Necatibey Cd. 53/A, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 293 15 30
  • Web sitesi: adrenalinoutdoor.com
  • Enlem, Boylam: 41.0245747, 28.9775967

Adrenalin, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Adrenalin yorumlar

Outdoor ürünlerinin bir çoğunu bulabileceğiz ayrıca fiyat performans olarakta internet mağazalarından daha uyguna temin edebileceğiniz bir mağaza

Well assorted outdoor store. Lots of The North Face clothing, but also Millet and Lafuma. Daha fazla

2023-09-19 Burak

Outdoor spor ürünlerini bir arada bulabileceğiniz güzel bir mağaza. Hem marka ürünler bulunuyor hem de fiyatları oldukça makul. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

2023-09-19 Ayşe

Adrenalin Spor mağazasında çok çeşitli outdoor ürünleri bulunuyor. Özellikle The North Face kıyafetlerinin fazla seçeneği var. Ayrıca Millet ve Lafuma da bulunuyor. Mağazanın genel atmosferi hoş ve alışveriş deneyimi güzel. Memnun kaldım.

2023-10-09 Ali

Bu mağazada ihtiyacınız olan her türlü outdoor ürününü bulabilirsiniz. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Ürün kalitesi de iyi. Tek olumsuz yanı beklemek zorunda kalabileceğiniz bir sıra olması. Ama buna rağmen tavsiye ederim.

2023-10-14 Gizem

Adrenalin Spor mağazasında alışveriş yaptım ve oldukça memnun kaldım. Ürün kalitesi gayet iyi ve fiyatları da makul. Mağazanın atmosferi hoş ve personel ilgili. Tek kötü yanı biraz beklemek zorunda kalmanız. Ama yine de kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Dilara

Adrenalin Spor mağazasından birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği çok iyi. Fiyatlar da diğer mağazalara göre daha uygun. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Tavsiye ederim.

2023-11-03 Ebru

Adrenalin Spor mağazasında her türlü spor ürününü bulmak mümkün. Personel ilgili ve yardımcı. Mağaza genel olarak temiz ve düzenli. Fiyatlar da uygun. Ben memnun kaldım.

2023-11-08 Mustafa

Outdoor sporlarla ilgilenen biri olarak bu mağazada ihtiyaç duyduğum herşeyi bulabiliyorum. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Ürün kalitesi iyi. Fiyatlar da diğer mağazalara göre makul. Alışveriş deneyimim genellikle olumlu oldu.

2023-11-13 Zeynep

Adrenalin Spor mağazasında alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Mağaza ortamı hoş ve alışveriş deneyimi güzel. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Ürün kalitesi de iyi. Tek olumsuz yanı biraz beklemek zorunda kalmanız. Yine de tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Adrenalin?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?