ADEN KIDS CAFE yorumlar

ADEN KIDS CAFE yakın Bağlıca, Bağlıca Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06790

  • Adres: Bağlıca, Bağlıca Mahallesi Bağlıca Bulvarı, 1249. Sk. No: 13, 06790 Etimesgut/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.895729, 32.6566543

ADEN KIDS CAFE, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ADEN KIDS CAFE yorumlar

Tek kelime ile çok samimi bir mekan, ortamın temizliği çok iyiydi, kaliteli etkinlik açısından birçok şey düşünülmüş , ilk deneyimimizdi tekrar gelmeyi istiyorum.

3 yaşındaki oğlum İngilizce ders alıyor. Ve her dersi iple çekiyoruz. Öğretmenleri mükemmel ❤️, mümkün olduğunca ilgisini çekecek atolyelere de katılmasını saglamaya çalışıyoruz, her seferinde mutlu ayrılıyoruz. Öğretmenler, ortam, samimiyet her sey cok guzel.

Ankara'nın en kaliteli, temiz ve en güvenilir mekanı. Kızımın doğum günü organizasyonu ile tanıştık ve İngilizce kurusu ile devam ettik. Sahibi Gözde Hanım'a teşekkür ediyorum. Her organizasyonları harika.

2023-10-01 Ayşe

Tek kelime ile çok samimi bir mekan, ortamın temizliği çok iyiydi, kaliteli etkinlik açısından birçok şey düşünülmüş, ilk deneyimimizdi tekrar gelmeyi istiyorum.

2023-10-01 Ali

3 yaşındaki oğlum İngilizce ders alıyor. Ve her dersi iple çekiyoruz. Öğretmenleri mükemmel ❤️, mümkün olduğunca ilgisini çekecek atolyelere de katılmasını sağlamaya çalışıyoruz, her seferinde mutlu ayrılıyoruz. Öğretmenler, ortam, samimiyet her şey çok güzel.

2023-10-01 Fatma

Ankara'nın en kaliteli, temiz ve en güvenilir mekanı. Kızımın doğum günü organizasyonu ile tanıştık ve İngilizce kursu ile devam ettik. Sahibi Gözde Hanım'a teşekkür ediyorum. Her organizasyonları harika.

2023-10-16 Mehmet

Çocuk Kulübü gerçekten etkilendim. Temiz ve hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakabiliyoruz. Etkinlikler ve atölyeler oldukça keyifli, çocuklarımız eğitici ve eğlenceli vakit geçiriyor.

2023-10-21 Emine

Çocuk Kulübü'nde çocuğumla birlikte çok eğlendik. Personel çok ilgili ve yardımsever. Oyun alanları keyifli ve temiz. Fiyatlar da gayet uygun. Tekrar geleceğiz.

2023-10-26 Mustafa

Çocuk Kulübü'nde geçirdiğimiz zaman gerçekten harikaydı. Çocuğum çok eğlendi ve bir sürü aktivite yapma fırsatı buldu. Personel her zaman güleryüzlü ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Gülay

Çocuk Kulübü'ndeki deneyimimiz çok olumlu oldu. İngilizce kursuna katıldık ve çocuğum büyük bir ilerleme kaydetti. Öğretmenler her zaman motive edici ve sabırlıydı. Çok teşekkür ederim.

2023-11-05 Ahmet

Çocuk Kulübü, çocuğumla geçirdiğim en iyi zamanlardan biriydi. Atmosfer çok sıcak ve samimi. Etkinlikler çeşitli ve eğlenceliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Zeynep

Çocuk Kulübü'ne ilk defa gittik ve çok memnun kaldık. Temiz ve düzenli bir ortamı var. Etkinlikler ve atölyeler çocuklar için çok eğlenceli. Personel çok yardımsever ve ilgili.

2023-11-15 Hüseyin

Çocuk Kulübü'nde harika bir deneyim yaşadık. Çocuğum çok eğlendi ve yeni arkadaşlar edindi. Personel çok profesyonel ve ilgili. Gerçekten harika bir yer.

2023-11-20 Gülseren

Çocuk Kulübü, harika bir yer. Personel her zaman güleryüzlü ve yardımsever. Etkinlikler ve atölyeler de çok ilgi çekici. Çocuğum çok eğlendi ve istekli bir şekilde her seferinde gelmek istedi.

2023-11-25 Hasan

Çocuk Kulübü'ndeki ilk deneyimimiz çok olumlu oldu. Personel çok ilgili ve kibardı. Etkinlikler ve atölyeler çocuğum için çok eğlenceliydi. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ADEN KIDS CAFE?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?