Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yakın Hülya Totik Eczanesi, TURGUT ÖZAL ARTERIAL, Mahfesığmaz Mahallesi, Çukurova, Adana, Mediterranean Region, 10101

  • Adres: Turgut Özal Bulvarı M. Özaltın Apt. No:133 Kat:1 Daire:1, 01170 Çukurova/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 542 537 74 79
  • Enlem, Boylam: 37.0466346, 35.3025932

Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yorumlar

Klinikten içeri girdiğinizden andan itibaren Gülen yüzler karşılıyor ☺️ doktorların her biri tecrübeli güleryüzlü , elleri hafif ???? muhabbet ederken bir bakmışsınız bitmiş bir o kadar hızlı ???????? hepsine teşekkürler ???? …

Doktorlar ve hemşireler çok ilgililer. Gitmeniz halinde pişman dönmezsiniz.

2023-09-26 Ahmet

Öncelikle Diş Hekimi sizinle ilgilendi. Diğer hekimler Sandalyede bir hekim, bir de diş size nasıl olmuş der gibi bakanlardı. Bu nedenle hepsi geçmiş süreçlerdi fakat adana'da doktorumun da tavsiyesiyle kardeşim dr. İhsan beyden randevu aldım. Kendisi gayet nezih bir ortam, kanallar, doyalar hepsi ilk ve tek gelişimde bitirildi. bitiremeniz nedeni ile dakikalar içinde yerinizi başka birinin tutmasını engellemeye çalıştıkları için, nihayetinde halka dilenirler. Doçent doktor olmasının dışında, beni bu seçim ile ne kadar güvenilir bir klinikmiyor? Otel Lambası merkezleri gibi merkezlere nazaran beş dakika içinde hiçbir geçirmeyeceğim kesin. Dolayısıyla herkes için aynı bir saate indi. Devam etmek istemeyen hastalar kurumsal kurumlara gittiler. Şimdi her şey yavaşlar, şu anki bir tepkime insanı taahhüt etmiyor. Bana gelecek olursa, kesinlikle ellerinizi aklamakla veya hala ağız kokması problemi olan taahhüdünüz için üniversitenizi ve üniversitenizi tavsiye ediyor birisini çok tanıdığımı söylemek istiyorum

2023-09-26 Fatma

Ben Adana'da uzun seneler türlü türlü tedavilerden geçtim ve hiçbirinden memnun kalmadım. Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi'nde Ali bey beni muayene etti, hiç bir tedavide memnun kalmayınca gideceğim yer oldu. başarılı bir tedavi ve hastanın memnuniyeti amacıyla çalışan bir hekim olduğu için doğru başarıyı da ayağına getirmesini sağlamış. Tüm doktor arkadaşlarımızı ağırlayan, yönlendiren Hasret Hanım'ın güler yüzünü unutmamak lazım :)

2023-10-11 Mehmet

Sağılığınızı önemseyen, bilgili ve yetenekli hekim kadrosu..Sponsor destekli bir klınik olarak başarılı tanımı tabii ki daha da türlü türlü hastalar denemelidir.kaliteli hizmetin doğal çıktısı olan, uygun fiyatları ile çok rahat tedavi olabileceğiniz, bu konuda hem fikir olduğumu kesinlikle söylemeliyim..buradan heci herkese teşekkürler..

2023-10-16 Ali

Ben geçenlerde gittiğimde Dişçimle yaptığım görüşmeden memnun değildim. Kendisine durumu anlattım ve bana iyi bir diş hekimi tavsiye etti. Bu diş hekimine gittiğimde de çok memnun kaldım. Hizmetleri çok profesyonel ve kaliteliydi. Ayrıca, personel son derece kibar ve yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-21 Ayhan

Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi, bana en iyi hizmeti verdiği için onlara müteşekkirim. Doktorlar ve hemşireler çok profesyonel ve ilgililer. Kliniğin hijyen seviyesi de mükemmel. Tedaviden sonra dişlerim daha sağlıklı ve güçlü hissediyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim!

2023-10-26 Seda

Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi, bir diş kliniği olarak mükemmel bir deneyim sunuyor. Doktorlar ve personel son derece nazik ve profesyonel. Randevu alma ve bekleme süreleri çok kısadır. Tedaviden sonra dişlerim sağlıklı ve güçlü hissediyorum. Kesinlikle en iyi diş hekimlerinden biridir!

2023-10-31 Feyza

Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi, mükemmel bir hizmet sunuyor. Doktorlar ve hemşireler çok ilgili ve profesyonel. Tedavi sırasında her adımda açıklamalar yapılır ve her şey ayrıntılı bir şekilde açıklanır. Ayrıca, kliniğin hijyen seviyesi de çok yüksektir. Kesinlikle herkese tavsiye ederim!

2023-11-05 Eren

Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi, muhteşem bir deneyim sunuyor. Doktorlar ve personel çok profesyonel ve ilgili. Randevu alma ve bekleme süreleri çok kısadır. Tedavi sonrası dişlerim daha sağlıklı ve güçlü hissediyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim!

2023-11-10 Şule

Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi, bana harika bir hizmet verdi. Doktorlar çok profesyonel ve ilgili. Tedavi sürecinde beni her adımda bilgilendirdiler ve her şeyi ayrıntılı bir şekilde açıkladılar. Kliniğin hijyen seviyesi de mükemmel. Kesinlikle herkese tavsiye ederim!

2023-11-15 Hasan

Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi, harika bir hizmet sunuyor. Doktorlar ve hemşireler çok profesyonel ve ilgili. Randevu alma ve bekleme süreleri çok kısadır. Tedaviden sonra dişlerim daha sağlıklı ve güçlü hissediyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim!

2023-11-20 Elif

Klinikten içeri girdiğinizden andan itibaren Gülen yüzler karşılıyor. Doktorların her biri tecrübeli ve güleryüzlü. Elleri hafiftir. Muhabbet ederken bir bakmışsınız bitmiş, bir o kadar hızlı. Hepsine teşekkürler!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Adana Denge Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?