Adams Holiday yorumlar

Adams Holiday yakın Turan Caddesi, Kavaklıönü Mah., Urgup, Ürgüp, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50400

  • Adres: Kavaklıönü Mahallesi Şehit Turan Caddesi Ayyıldız iş merkezi, No:7/10, 50400 Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 532 413 67 04
  • Web sitesi: adamsholiday.com
  • Enlem, Boylam: 38.6327053, 34.9146355

Adams Holiday, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Adams Holiday yorumlar

An amazing organization with a professional staff. I would definitely recommend Adams Holiday if you want it to really contribute to your holiday. I would like to thank Mr. Adam and his team for providing a wonderful travel opportunity that has been thought out to the smallest detail from the beginning to the end.

I would like to thank Mr. Adam and his team who provided us with a great service with the 15 days tour program, we had the opportunity to travel with our friends. We had a magnifient 15 days with every detail thought out for its guests from … Daha fazla

First of all, thank you to Adam and his team. It was great that they took care of us, informed and guided us during and after the tour. They showed us the way by offering options in every subject and we completed our tour in a healthy way. It was simply incredible…

2023-09-18 Ali

Adams Holiday gerçekten mükemmel bir organizasyon. Profesyonel bir ekibi var. Eğer tatilinizde gerçekten katkıda bulunmasını istiyorsanız Adams Holiday'i kesinlikle tavsiye ederim. Başından sonuna kadar en küçük detayına kadar düşünülmüş harika bir seyahat fırsatı sağladığı için Adam beye ve ekibine teşekkür etmek istiyorum.

2023-09-18 Ayşe

Adams Holiday'e ve ekibine 15 gün süren tur programıyla bize sağladıkları harika hizmet için teşekkür etmek istiyorum. Arkadaşlarımızla seyahat etme imkanı bulduk. Misafirlerine en küçük ayrıntısına kadar düşünülmüş muhteşem bir 15 gün geçirdik.

2023-09-18 Mehmet

Öncelikle Adam beye ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Tur boyunca ve sonrasında bize iyi bakıp, bilgilendirip, yol göstermeleri harikaydı. Her konuda seçenekler sunarak bize yön gösterdiler ve turumuzu sağlıklı bir şekilde tamamladık. Sadece inanılmazdı...

2023-10-03 Fatma

Adams Holiday gerçek bir tatil anlayışını sunuyor. İşlerinin ehli bir ekip ile çalıştıklarından hiç şüphemiz yoktu. Harika bir seyahat geçirdik. Teşekkürler Adam bey ve ekibi.

2023-10-08 Ali

Adams Holiday'te gerçek anlamda harika bir tatil yaşadık. İşletmenin her ayrıntısı düşünülerek oluşturulmuştu. Seyahatimizin sorunsuz geçmesini sağladıkları için Adam beye ve ekibine teşekkür ediyoruz.

2023-10-13 Ayşe

Adams Holiday'le çok güzel bir tatil geçirdik. Profesyonel bir ekibi var ve hizmetleri gerçekten kaliteli. Tüm konuklarına özel bir pozitif enerji sunuyorlar. Tekrar teşekkürler.

2023-10-18 Mehmet

Adams Holiday'de muhteşem bir tatil fırsatı yakaladık. İnanılmaz derecede profesyonel bir hizmet sunuyorlar. Her şey çok düşünceli bir şekilde planlanmıştı. Her detayıyla harika bir deneyim yaşadık. Teşekkürler Adam bey.

2023-10-23 Fatma

Adams Holiday gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Her detay özenle düşünülmüş ve misafirleri memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-28 Ali

Adams Holiday'le unutulmaz bir tatil yaşadık. İlgili ve profesyonel ekibi sayesinde her şey sorunsuz ilerledi ve her konuyla ilgilendiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Ayşe

Adams Holiday, gerçekten mükemmel bir organizasyon. Her şey düşünüldüğü gibi ilerledi ve tatilimin keyfini çıkarmamı sağladılar. Başından beri sonuna kadar her konuda bize yardımcı oldular. Teşekkürler Adam bey ve ekibi.

2023-11-07 Mehmet

Adams Holiday'de mükemmel bir tatil yaşadık. Her şey tüm ayrıntılarıyla düşünülmüştü ve bize unutulmaz bir deneyim yaşattılar. Çok memnun kaldık.

2023-11-12 Fatma

Adams Holiday harika bir seyahat fırsatı sunuyor. Profesyonel bir ekip tarafından yönetilen işletmenin her ayrıntısı düşünülmüş. Müşteri memnuniyetine gerçekten önem veriyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Adams Holiday?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?