Acıgöl Gençlik Merkezi yorumlar

Acıgöl Gençlik Merkezi yakın Acıgöl İlçe Merkezi, Acıgöl, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50140

  • Adres: Cumhuriyet, Cumhuriyet Cd., 50142 Acıgöl/Nevşehir, Türkiye
  • Telefon: +90 384 311 27 62
  • Enlem, Boylam: 38.5503562, 34.5033199

Acıgöl Gençlik Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Acıgöl Gençlik Merkezi yorumlar

Kurum Mudurumuz Murat Beye Gençlik liderimiz M.Ali Doğan ve personellerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

2023-09-23 Ayşe

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'e ilk gittiğimde oldukça etkilendim. İçeri adım attığım anda güler yüzlü personeller tarafından karşılandım ve hoş bir atmosferde olduğumu hissettim. Gençlik liderimiz M.Ali Doğan benimle ilgilendi ve bana tüm olanakları detaylı bir şekilde anlattı. Kesinlikle çok kaliteli bir hizmet aldım. Personellerin ilgisi ve profesyonelliği beni çok memnun etti. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-23 Fatma

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'in dekorasyonu oldukça şık ve modern. Ortam çok ferah ve aydınlık. Müşteri hizmetleri ise oldukça başarılı. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Kesinlikle rahat bir atmosferde hizmet alıyorsunuz. Fiyatlarına göre oldukça değerli bir mekan.

2023-10-08 Emre

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'e bir iş toplantısı için gittim. Personeller oldukça profesyonel ve yardımcı oldular. Toplantı salonları oldukça geniş ve teknolojik donanımlara sahipti. İşimizi rahatlıkla hallettik ve konforlu bir ortamda çalışma imkanı bulduk. Fiyatları da oldukça uygun.

2023-10-13 Elif

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'teki deneyimim oldukça pozitifti. İş arkadaşlarımla birlikte iş toplantısı için gittiğimizde ilk olarak personeller bize güler yüzle karşıladı. Hemen odamıza götürüldük ve toplantı için gereken tüm olanaklara sahip olduğumuzu gördük. Ayrıca ikramlar da oldukça güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ali

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'te beklediğimden daha iyi bir hizmet aldım. Personeller oldukça ilgili ve işini iyi yapıyor. Toplantı salonları oldukça konforlu ve teknolojik donanımlara sahip. Ayrıca fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-23 Gül

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'in atmosferi oldukça ferah ve sıcak. İçeri adım attığınızda direk rahatladığınızı hissediyorsunuz. Personeller ise çok yardımsever ve güler yüzlü. Kendinizi evinizde hissediyorsunuz. Kesinlikle tekrar gideceğim bir mekan.

2023-11-02 Sevgi

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'te iş toplantısı için bulundum. Ortam oldukça profesyonel ve konforlu. Personeller de oldukça ilgili ve yardımcı. İşimizi rahatlıkla hallettik ve hizmetten memnun kaldık. Fiyatlar da oldukça makul. Tavsiye ederim.

2023-11-07 Mehmet

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'i iş toplantısı için tercih ettim. Toplantı salonları oldukça geniş ve aydınlık. Personeller bizimle oldukça ilgilendi ve ihtiyaçlarımızı karşılamak için ellerinden geleni yaptı. Çalışma odası da oldukça kullanışlıydı. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-11-12 Betül

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'teki deneyimim oldukça olumlu oldu. Personeller oldukça yardımsever ve profesyonel. İhtiyaçlarımızı hızlı bir şekilde karşıladılar. Ofis dekorasyonu oldukça şık ve modern. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle öneririm.

2023-11-17 Hasan

Acıgöl Gençlik Merkezi Kurumsal Ofis'e bir iş toplantısı için gittiğimde oldukça kaliteli bir hizmet aldım. Personeller çok yardımsever ve ilgili. Toplantı salonları oldukça konforlu ve teknolojik donanımlara sahip. İşimizi rahatlıkla hallettik. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Acıgöl Gençlik Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?