ACE DENTAL yorumlar

ACE DENTAL yakın Kuzuluğundölek, Eskiömerler Mahallesi, Kocasinan, Kayseri, Central Anatolia Region, 38090

  • Adres: Eskiömerler, 38090 Kocasinan/Kayseri, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.963745, 35.2433219

ACE DENTAL, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ACE DENTAL yorumlar
2023-09-20 Selin

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'ndan aldığım ürünlerle genel olarak memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Sadece beklemek zorunda kaldığım zamanlarda biraz sıkıldım. Bunun dışında genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-09-20 Ayşe

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'ndan aldığım ürünlerin kalitesi beni oldukça memnun etti. Fiyatları da uygun ve personel ilgiliydi. Ancak rezervasyon yaptırmadan gitmiştim ve beklemek zorunda kaldım. Atmosfer ve dekorasyon da biraz sıradan geldi bana. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-05 Ali

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'ndan aldığım ürünlerin kalitesi çok iyi. Fiyatları da diğer satıcılarla karşılaştırıldığında oldukça uygun. Personel ilgili ve yardımcı. Ancak rezervasyon yapmadan gitmiştim ve biraz beklemek zorunda kaldım. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-10 Ece

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'na gittiğimde beklemek zorunda kaldım. Bu biraz can sıkıcıydı. Ancak personel ilgili ve ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-15 Mehmet

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'na gitmeden önce rezervasyon yaptırmadım ve beklemek zorunda kaldım. Ancak ürünlerin kalitesi ve personel ilgisi oldukça iyiydi. Fiyatlar da uygun. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-20 Ayhan

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'ndan aldığım ürünler kaliteliydi. Fiyatları da uygun ve personel yardımcı oldu. Sadece beklemek zorunda kaldığım zamanlarda biraz sıkıldım. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyimdi.

2023-10-25 Fatma

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'na gittiğimde ürünlerin kalitesi beni memnun etti. Fiyatlar da uygun. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Sadece beklemek zorunda kaldığım zamanlar can sıkıcıydı. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-30 Sefa

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'ndan aldığım ürünlerin kalitesi iyi. Fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Sadece beklemek zorunda kaldığım zamanlar biraz sıkıcıydı. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim yaşadım.

2023-11-04 Nazlı

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'ndan aldığım ürünlerden memnun kaldım. Kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Sadece beklemek zorunda kaldığım zamanlar biraz can sıkıcıydı. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-11-09 Emre

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'na ilk defa gittim ve beğendim. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. Personel ilgili ve yardımcı oluyor. Sadece beklemek zorunda kaldığım zamanlar biraz sıkıcıydı. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim yaşadım.

2023-11-14 Ipek

ACE DENTAL Diş Malzemeleri Satıcısı'na gittiğimde ürünlerin kalitesi memnuniyet vericiydi. Fiyatları da diğer satıcılara göre uygun. Personel ilgili ve yardımcı. Sadece beklemek zorunda kaldığım zamanlar biraz sıkıntılıydı. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ACE DENTAL?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?