Abgar Özasi Mücevherat yorumlar

Abgar Özasi Mücevherat yakın Am Diamond, Şerefefendi Sokağı, Mahmutpaşa, Molla Fenari Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34120

  • Adres: Mollafenari, Ağaoğlu Kuyumcular Çarşısı, Şeref Efendi Sk. No:32 K:3 D:116, 34120 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 542 514 98 46
  • Web sitesi: abgarozasi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0105916, 28.9719341

Abgar Özasi Mücevherat, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Abgar Özasi Mücevherat yorumlar

Pırlanta işinde gerçekten uğrayabileceginiz sayılı esnaf ve ilgili mağaza. Murat Bey oldukça ilgili bir satıcı. Firma sahibi Abgar bey e ise gerekli bilgiler ve samimiyet için teşekkür ediyorum. Bizim için güzel bir alışveriş oldu ???? …

O civarda pırlanta satışı yapan çoğu dükkanı gezmişimdir. Hiçbirinde bu kadar ilgi alaka ve samimiyet yoktu. Her çeşit pırlantalarının yanında küçük bir pırlanta seçme eğitimi aldığım bile söylenebilir ???? En en en önemli nokta ise emin olabilirsiniz ki fiyat-performans olarak tartışmasız en iyi dükkan. …

Hizmet sektöründe biri olarak benden daha butik ve daha samimi hizmet veren kimseyi tanımamıştım. Kendilerine Ankara dan bir arkadaşım sayesinde ulaştım ve asla fiyat araştırması yapmadım. Şunu söyleyebilirim ki, aldığım hizmetin kalitesini … Daha fazla

2023-10-01 Ahmet

Pırlanta işinde gerçekten uğrayabileceginiz sayılı esnaf ve ilgili mağaza. Murat Bey oldukça ilgili bir satıcı. Firma sahibi Abgar bey e ise gerekli bilgiler ve samimiyet için teşekkür ediyorum. Bizim için güzel bir alışveriş oldu.

2023-10-01 Ayşe

O civarda pırlanta satışı yapan çoğu dükkanı gezmişimdir. Hiçbirinde bu kadar ilgi alaka ve samimiyet yoktu. Her çeşit pırlantalarının yanında küçük bir pırlanta seçme eğitimi aldığım bile söylenebilir. En en en önemli nokta ise emin olabilirsiniz ki fiyat-performans olarak tartışmasız en iyi dükkan.

2023-10-01 Mehmet

Hizmet sektöründe biri olarak benden daha butik ve daha samimi hizmet veren kimseyi tanımamıştım. Kendilerine Ankara'dan bir arkadaşım sayesinde ulaştım ve asla fiyat araştırması yapmadım. Şunu söyleyebilirim ki, aldığım hizmetin kalitesi mükemmel.

2023-10-16 Nur

Mağazanın geniş bir pırlanta koleksiyonu var ve her bütçeye uygun seçenekler sunuyorlar. Aynı zamanda personel de çok yardımcı ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Kaan

Abgar Özasi Mücevherat Mücevher Tasarımcısı'nda harika bir deneyim yaşadım. Personel çok samimi ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle geri gelmek istiyorum.

2023-10-26 Seda

Muhteşem bir mücevher dükkanı! Geniş bir ürün yelpazesi ve kaliteli ürünler var. Personel de çok misafirperver ve yardımsever. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-10-31 Göksel

Abgar Özasi Mücevherat Mücevher Tasarımcısı, harika bir mücevher alışverişi deneyimi sunuyor. Personel çok profesyonel ve ilgili. Ürünlerin kalitesi de çok yüksek. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-05 Zeynep

Çok hoş bir mağaza. Personel çok samimi ve yardımsever. Fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-10 Hasan

Çok tatlı bir mücevher dükkanı. Personel çok cana yakın ve yardımcı. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Memnun kaldım.

2023-11-15 Elif

Bu mücevher dükkanında gerçekten kaliteli ve güzel ürünler bulabilirsiniz. Personel çok yardımcı ve samimi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-20 Emre

Abgar Özasi Mücevherat Mücevher Tasarımcısı'nda harika bir alışveriş deneyimi yaşadım. Personel çok ilgili ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi de çok yüksekti.

2023-11-25 Deniz

Bu mücevher dükkanı gerçekten harika. Personel çok yardımcı ve bilgili. Ürünlerin kalitesi de mükemmel. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Abgar Özasi Mücevherat?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?