454 Sayılı Karakaya Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar

454 Sayılı Karakaya Tarım Kredi Kooperatifi yakın Balçıkbelen, Yukarı Ortacami, Tirebolu, Giresun, Black Sea Region

  • Adres: 28500 Yukarıortacami/Tirebolu/Giresun, Türkiye
  • Telefon: +90 454 419 20 01
  • Web sitesi: trabzon.tarimkredi.org.tr
  • Enlem, Boylam: 40.9784344, 38.9016742

454 Sayılı Karakaya Tarım Kredi Kooperatifi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
454 Sayılı Karakaya Tarım Kredi Kooperatifi yorumlar
2023-09-28 Ahmet

Personel çok yardımcı ve nazikti. Hizmetleri oldukça iyiydi ve ürünler kaliteliydi. Gitmeye değer.

2023-09-28 Ayşe

Karakaya Tarım Kredi Kooperatifi Yerel Resmi Daire'nin hizmetlerinden çok memnun kaldım. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Orada bulunan tesisler ve olanaklar oldukça iyiydi. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyon yaptırmama gerek kalmadı. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlarına değerdi.

2023-09-28 Mehmet

Yerel Resmi Daire'de personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Dekor harikaydı ve tesisler çok temizdi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve genel deneyimim memnuniyet vericiydi. Bekleme süresi kabul edilebilirdi ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatları uygundu.

2023-10-13 Fatma

Karakaya Tarım Kredi Kooperatifi Yerel Resmi Daire'de çok iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Yerelindeki dekor beni etkiledi ve tesisler oldukça temizdi. İlk izlenimim harikaydı ve genel deneyimim çok olumlu oldu. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatlar makuldu.

2023-10-18 Ali

Personel oldukça yardımcı ve güler yüzlüydü. Mekanın dekoru harikaydı ve tesisler çok temizdi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve genel deneyimim çok memnun ediciydi. Bekleme süresi makul düzeydeydi ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları uygundu.

2023-10-23 Zeynep

Yerel Resmi Daire'de çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. Atmosfer çok hoştu ve tesisler oldukça temizdi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve genel deneyimim çok memnun ediciydi. Bekleme süresi kabul edilebilir düzeydeydi ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatları uygundu.

2023-10-28 Meryem

Personel çok dostça ve yardımseverdi. Mekanın dekoru ve atmosferi çarpıcıydı. Tesisler temizdi ve beklemek zorunda kalmadan hizmet alabildim. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatlarına değerdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-02 Hasan

Yerel Resmi Daire'de çok güzel ve keyifli bir deneyim yaşadım. Personel dostça ve yardımseverdi ve tesisler oldukça temizdi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve genel deneyimim memnuniyet vericiydi. Bekleme süresi kabul edilebilirdi ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatları uygundu.

2023-11-12 Sevil

Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Dekor harikaydı ve tesisler çok temizdi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve genel deneyimim çok memnun ediciydi. Bekleme süresi kabul edilebilirdi ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatları uygundu.

2023-11-17 Hüseyin

Karakaya Tarım Kredi Kooperatifi Yerel Resmi Daire'de oldukça iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Dekor ve atmosfer mükemmeldi ve tesisler oldukça temizdi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve genel deneyimim harikaydı. Bekleme süresi oldukça kısadı ve rezervasyon yapmama gerek kalmadan hizmet aldım. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatlar uygundu.

2023-11-22 Aysel

Yerel Resmi Daire'de çalışanlar çok yardımcı ve nazikti. Atmosfer ve dekor harikaydı ve tesisler temizdi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve genel deneyimim çok memnun ediciydi. Bekleme süresi kabul edilebilirdi ve rezervasyon yapmama gerek kalmadı. Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesi oldukça iyiydi ve fiyatları uygundu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? 454 Sayılı Karakaya Tarım Kredi Kooperatifi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?