220 TM yorumlar

220 TM yakın Şirinevler Mahallesi, Bahçelievler, Istanbul, Marmara Region, 34188

  • Adres: Şirinevler, Ferhat 1 Sokağı No:2, 34188 Bahçelievler/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.002692, 28.84657

220 TM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
220 TM yorumlar
2023-10-01 Mehmet

TM Elektrik Trafo Merkezi'den aldığım hizmetten dolayı oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. İlk izlenimim ve atmosfer de çok hoştu. Personel çok yardımcıydı ve hızlı bir şekilde hizmet alabildim. Genel olarak, TM Elektrik Trafo Merkezi'ndeki deneyimim çok olumlu oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-01 Ayşe

TM Elektrik Trafo Merkezi'nde aldığım ürün ve hizmetten tamamen memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da oldukça uygundu. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer de çok güzeldi. Personel çok yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel deneyimim çok pozitif oldu. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-16 Fatma

TM Elektrik Trafo Merkezi'nde aldığım hizmetten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da uygundu. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer de hoştu. Personel çok yardımcı ve hızlıydı. Genel deneyimim oldukça pozitif oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Hüseyin

TM Elektrik Trafo Merkezi'ndeki ürün ve hizmetten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer de güzeldi. Personel çok yardımcıydı. Genel deneyimim pozitif oldu. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-26 Feyza

TM Elektrik Trafo Merkezi'nin hizmetinden memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygun olduğunu düşünüyorum. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu ve atmosfer de hoştu. Personel yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel olarak deneyimim olumlu oldu.

2023-10-31 Emine

TM Elektrik Trafo Merkezi'nde aldığım hizmetten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyi ve fiyatları da uygun. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer de hoştu. Personel yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-11-10 Sevgi

TM Elektrik Trafo Merkezi'nin hizmetinden memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatları da uygun olduğunu düşünüyorum. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer de hoştu. Personel yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel olarak deneyimim olumlu oldu.

2023-11-20 Nur

TM Elektrik Trafo Merkezi'ndeki hizmetten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi ve fiyatları uygun. İlk izlenimim olumlu oldu ve atmosfer de hoştu. Personel yardımcı ve hızlıydı. Genel deneyimim olumlu oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? 220 TM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?