22 Restorant Bår yorumlar

22 Restorant Bår yakın 37, Cihangir Caddesi, Cihangir, Cihangir Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region

  • Adres: Cihangir, Cihangir Cd. No: 35 B, 34433 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 244 23 73
  • Web sitesi: 22-restorant-bar.business.site
  • Enlem, Boylam: 41.032791, 28.9855069

22 Restorant Bår, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
22 Restorant Bår yorumlar

The music and atmosphere are great! Really good neighborhood vibe. Very chill. Prices are reasonable. I had something non-traditional (fettuccine alfredo) but I really enjoyed it. And the kofte at the next table looked really good. Menus … Daha fazla

We had dinner, The food was very good and fast. The waitress was very attentive to us. The cocktails are very good also. They give a bottle of water for free. Only the music was a little bit loud. … Daha fazla

I had the pleasure of meeting one of the most friendly and knowledgeable bartenders out there during my visit in Istanbul. Okan made the best drinks, was quick, but I never felt rushed and I am truly looking forward to going back again! Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Restoranın atmosferi çok güzel. Müzik de çok hoş. Fiyatlar da makul. Yemekleri lezzetliydi.

2023-09-22 Murat

Yemekler çok iyiydi ve hızlı geldi. Garsonlar da bize çok ilgilendi. Kokteyller de çok lezzetliydi. Sadece müzik biraz fazla gürültülüydü.

2023-09-22 Esra

İstanbul ziyaretim sırasında en arkadaş canlısı ve bilgili barmenlerden biriyle tanışma fırsatı buldum. Okan en iyi içecekleri yapar, hızlıdır ama hiç acele ettirilmiyormuş gibi hissetmedim ve gerçekten tekrar gitmeyi dört gözle bekliyorum!

2023-10-07 Eren

Restoranın atmosferi çok güzel. Müzik de çok hoş. Fiyatlar da makul. Yemekleri lezzetliydi. İçinde fettuccine alfredo olan bir şey yedim ama gerçekten beğendim. Yan masadaki köfteler de çok güzel görünüyordu.

2023-10-12 Selma

Yemekler çok iyiydi ve hızlı geldi. Garsonlar da bize çok ilgilendi. Kokteyller de çok lezzetliydi. Bedava bir şişe su da verdiler. Sadece müzik biraz fazla gürültülüydü.

2023-09-23 Ebru

Müzik ve atmosfer harika! Gerçekten iyi bir mahalle havası var. Çok sakin. Fiyatlar makul. Biraz farklı bir şey yedim (fettuccine alfredo) ama gerçekten beğendim. Yan masada kofte de çok güzel görünüyordu.

2023-09-23 Kemal

Akşam yemeği yaptık, Yemekler çok iyi ve hızlıydı. Garsonlar bize çok ilgiliydi. Kokteyller de çok iyiydi. Bedava bir şişe su veriyorlar. Sadece müzik biraz fazla gürültülüydü.

2023-09-28 İrem

The music and atmosphere are great! Really good neighborhood vibe. Very chill. Prices are reasonable. I had something non-traditional (fettuccine alfredo) but I really enjoyed it. And the kofte at the next table looked really good.

2023-09-28 Ebru

We had dinner, The food was very good and fast. The waitress was very attentive to us. The cocktails are very good also. They give a bottle of water for free. Only the music was a little bit loud.

2023-09-28 Okan

I had the pleasure of meeting one of the most friendly and knowledgeable bartenders out there during my visit in Istanbul. Okan made the best drinks, was quick, but I never felt rushed and I am truly looking forward to going back again!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? 22 Restorant Bår?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?